Učila je za ispit i zabolela ju je glava, a onda je za dva dana UMRLA!

Ona se dva dana pre nego što je umrla požalila na društvenoj mreži Tviter kako je boli glava, ali da ipak mora da uči. Već sledećeg dana ona je tvitovala iz vozila Hitne pomoći

  • 6
Foto: Facebook/Izzy Gentry Foto: Facebook/Izzy Gentry

Izabel Gentri (16) iz Bristola u Velikoj Britaniji iznenada je preminula nakon što ju je jako zabolela glava, a doktori su detaljnijim ispitivanjima zaključili da je umrla jer je bolovala od meningitisa.

RODITELJI MONSTRUMI UBILI DETE: Meningitis mu lečili zagrljajem i prirodom!

Ona se dva dana pre nego što je umrla požalila na društvenoj mreži Tviter kako je boli glava, ali da ipak mora da uči. Sledećeg dana ona je tvitovala iz vozila Hitne pomoći.

Nekoliko hiljada ljudi izjavilo je saučešće tinejdžerki na društvenim mrežama, a mnogi su je opisali kao dobru prijateljicu koja je bila "prekrasna, vesela i plenila je neverovatnom energijom".

Beti Buti, Izabelina polusestra, napisala je na Fejsbuku da je njena sestra preminula.

- Juče je moja prelepa sestra Izi Gentri preminula. Srce mi je slomljeno jer znam da nećemo moći da napravimo sve stvari koje smo planirale. Obe smo mislile da ćemo jedna uz drugu biti do kraja života. Odmaraj u raju moja prijateljice - napisala je Beti.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    25. maj 2016 | 12:24

    Ne mogu da verujem da ova omladina tvituje čak iz kola hitne pomoći? Znači nema ništa vaznije od drušvenih mreza? Jadna deco. U svakom slučaju saučešće porodici.

  • Rambo na grani

    25. maj 2016 | 11:56

    Najvaznije je izvuci pouku. -Dva dana pred smrt ne spremajte ispit!

  • Braco

    27. maj 2016 | 15:59

    Ne mogu da verujem, Jel SE slikala i dok je umirala? Mislim naravno da Mi je zao jednog mladog i prekratkog zivota, da ME pogrešno ne shvatite. Nego što Sve moramo da ovekovečimo slikom??? To Mi Nije jasno! Šta je ko jeo, šta je ko spremao, gde putuje, gde je sada, i ostale kojekakve budalaštine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA