≫ 

EKSKURZIJA IH OZBILJNO KOŠTALA: Đaci osnovne škole se porazboljevali u Krupnju! (FOTO)

Njih su već u nedelju zadesili dijareja i povraćanje. Iz odeljenja moje ćerke njih 19 ima ove simptome, za druge ne znam, a kažu nam da je u pitanju stomačni virus - kaže zabrinuta majka jednog deteta

  • 1

Učenici OŠ 20. oktobar sa Novog Beograda koji su otišli na ekskurziju u Krupnju ozbiljno su se razboleli, kao i učenici koji su se taj dan vratili odande! Još nije poznato da li je više od 20 učenika obolelo od bakterija ili stomačnog virusa.

- Njih su već u nedelju zadesili dijareja i povraćanje. Iz odeljenja moje ćerke njih 19 ima ove simptome, za druge ne znam, a kažu nam da je u pitanju stomačni virus - kaže zabrinuta majka jednog deteta koje je i dalje na Krupnju za Blic.rs.

U IŠČEKIVANJU ANALIZA DA LI JE VRTIĆ OTROVAN: Ako je bilo propusta, neko će odgovarati!

Direktor škole Jovan Ćuković i predstavnik agencije koja je organizovala putovanje uputio se ka hotelu gde su deca i dalje smeštena. Oni su pozvali inspekciju iz Šapca kako bi se utvrdilo da li je razlog oboljevanja voda, hrana ili nešto treće.

ZBOG SUMNJE NA TROVANJE FENOLOM? Hitno izmeštena deca iz beogradskog vrtića!

- Na Krupnju su trenutno učenici tri odeljenja drugog i jednog trećeg razreda i trebalo bi da ostanu do petka - kaže Ćuković.

Deo učenika drugog i četvrtog razreda koji su u Krupnju boravili od 13. do 20. maja, bolovao je tamo, dok su druge temperatura i ostali simptomi zadesili kod kuće.

OVO JE EPIDEMIJA O KOJOJ ĆUTI CELA SRBIJA: Zaraženo 58 ljudi do sada!

- Učenici četvrtog razreda razboleli su se na putu, dok je drugake, među njima i moju ćerku, virus zahvatio po povratku. U pitanju je više od polovine dece koja su išla. Slične stvari dešavale su se i ranije, sa starijom decom, tako da ćemo razmisliti da li ćemo ih i sledeći put slati - kaže otac devojčice koja se vratila u petak, a i dalje je bolesna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA