VEČITA DILEMA: Jesmo li spremni da svoje greške platimo, u novom romanu Zorane Šulc "Tren neizbežnog"

Inspirisan istinitom pričom, roma govori o bestidnoj devojci koja troši i odbacuje muškarce

  • 0

Autorka Zorana Šulc, koja je naklonost čitalačke publike stekla već svojim prvim romanom "Ukus greha", pre nekoliko dana objavila je novi, četvrti roman "Tren neizbežnog". Inspirisan istinitom pričim, autorka u ovom romanu pred čitaoce stavlja večitu dilemu – koliko smo sami zaslužni za kazne i jesmo li spremni da svoje greške platimo.

Ana, bogata mlada bezosećajna devojka, bestidno troši i odbacuje muškarce, ponižava ih i igra se njihovim osećanjima. Sve vreme znakovi pored puta govore joj da će doživeti tragediju. A onda, nakon saobraćajne nesreće, u iznenadnom bolu, beznađu i nepomičnosti, počinje da shvata da je bila upozorena, ali da taj znak nije umela da vidi. I stiže je velika kazna.

U Srbiju stigao bestseler književnice koju zovu ŽENSKI MURAKAMI!

Zorana Šulc je još jednom pokazala da zna da prodre u najtananije lavirinte psihe svojih junaka i vešto ih dočara čitaocu. Vrlo vešto doćarava stanje svesti devojke koja je prikovana za krevet, a do juče je harala gradom.

BRUKA: Pogrešili ime čuvenog romana - "DRVIŠ I SMRT"! (FOTO)

I u ovom romanu junaci smo svi mi, i kada plačemo i kada se smejemo, kada nosimo najskuplje modne brendove i isprane košulje iskrzanih kragni, jedemo kavijar i podgrevamo ručak od juče. Njene junakinje imaju i napumpane grudi i praznu dušu, osećaju bol, glad, nepravdu, sramotu, ali i bure pohotnosti, po čemu su Zoranine knjige prepoznatljive.

NAGRADA NAJVEĆEM SRPSKOM PISCU DANAŠNJICE: Njegov roman ćete pročitati u jednom dahu! (FOTO)

Sudbina autorkinih junakinja je "da su um, glava i duša važniji od tela i njegovog izgleda", a kakva je naša… zapitaćemo se posle svake stranice ovog romana.

S' obzirom na to da je prvi tiraž knjige rasprodat za samo desetak dana, nema sumnje da će i "Tren neizbežnog" postati obavezno štivo ovog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA