ZMIJE TERORIŠU OVAJ SRPSKI GRAD: Kote se u deponiji, pa napadaju decu u dvorištu vrtića

Divlja deponija u banjalučkom naselju Zalužani je nastala pre godinu dana, a kasnije su mnogi nesavesni pojedinci počeli noću da istovaraju otpad, ali i uginule životinje

  • 13

Čak šest zmija pronađeno je u poslednjih desetak dana na divljoj deponiji u banjalučkom naselju Zalužani. Iz tog razloga građani ovog naselja traže hitno uklanjanje deponije.

ZMIJA IMA SVUDA: Deca su u opasnosti, reptili viđeni u blizni banjalučkog vrtića!

- Pre dva dana ubili smo jednu, koja je bila na trotoaru prema kući. Zmije su počele da se legu na otpadu koji je pola metra od puta. Tu je dovezeno svašta, vire tepisi, kauči, malter… Imam dvoje unučadi i strahujem za njih jer se igraju napolju - kaže Nevenka Radanović, stanovnik Ulice Put srpskih branilaca u naselju Zalužani.

Komunalna policija naložila je vlasniku parcele na kojoj se nalazi divlja deponija da je odmah ukloni.

Divlja deponija je nastala pre godinu dana, a kasnije su mnogi nesavesni pojedinci počeli noću da istovaraju otpad, ali i uginule životinje. Meštani tvrde da su problemi krenuli prvo od žene od koje su i sami kupili placeve pre nekoliko godina.

- Otpad je tu neko dovezao za Ankicu Todić koja se bavi prodajom nekretnina, od koje smo i mi kupili placeve. Ovo nigde nema, tu su 22 kamiona smeća istresena prošle godine u maju, komšije su brojale kada je dovoženo, a prijavili smo to odmah drugi dan. Dešavalo se da kada nam dolaze gosti automobila tu udare na kamenje, a i deca su mi rekla da ako ne rešimo to sa deponijom, neće dovoditi unučad jer ima zmija - priča Nenad Savić, meštanin čija je kuća preko puta divlje deponije.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aron

    26. maj 2016 | 15:46

    A, pa da, zmije su zakonom zaštićene a što se tiče dece snaći će se ona, nisu naša.

  • Brale

    26. maj 2016 | 14:59

    Zmije mogu da se namnoze i da se viđaju ali da nekog napadaju i jure e to ne biva. Zmija uvek beži od čoveka. Ujede samo u krajnjoj nuždi. Otrovnih ima samo mali broj vrsta pokok i šarka. One na djubristima ne žive. Samo u prirodi na kamenitim mestima. Dakle panika ni oko čega

  • Jušić

    26. maj 2016 | 16:58

    Ovaj Srbski grad odkad je Banja luka Srbski znak. Maloprije čitam diploma iz Bosne i to lažna u Banja luci poslije vi to usvojiste i Banjaluka posta Srbski grad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA