PONOVO ZAJEDNO POSLE 40 GODINA: Norvežanin Kristijan pronašao svog druga Sašu iz Beograda! (FOTO)

- Jutros smo direktno stupili u kontakt sa Sašom Andrićem, koji već 20 godina živi u Americi - poručili su iz DKCB, organizatori festivala "Radost Evrope" na kom će se nekadašnji drugari ponovo sresti

  • 2

Priča o Norvežaninu Kristijanu Hagemanu (50), koji je kao učesnik manifestacije "Radost Evrope" 1976. godine bio smešten kod porodice Saše Andrića iz Beograda, za kojim je tragao poslednjih dana, dobila je srećan epilog.

Upoznali su se pre 40 godina na festivalu RADOST EVROPE, a sada Norvežanin traga za svojim drugom Sašom! (VIDEO)

Saša je pronađen posle 40 godina od njihovog prvog susreta, kada su kao dečaci učestvovali na festivalu Međunarodnog susreta dece Evrope "Radost Evrope".

Naime, Telegraf i organizator festivala Dečji kultruni centar Beograd, apelovali su na sve one koji prepoznaju dečaka sa fotografije da nam se jave.

Foto: dkcb.rs Foto: dkcb.rs

- Stizalo je puno poziva i pisama, a jutros smo direktno stupili u kontakt sa Sašom Andrićem, koji već 20 godina živi u Americi. Saša, nekada učenik osnovne škole „Franc Prešern”, imao je osam godina kada je upoznao Kristijana. Kako sam kaže, često je pokušavao da stupi u kontakt sa njim, ali do sada nije uspeo. Čast nam je da pozovemo Sašu i Kristijana da budu gosti 47. Međunarodnog susreta dece Evrope – Radost Evrope, koji će se od 2. do 5. oktobra održati u Beogradu! - rekli su iz DKCB i dodali da je manifestacija Radost Evrope još jednom ostvarila svoju misliju, jer su Saša i Kristijan ponovo stupili u kontakt.

(S. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    26. maj 2016 | 23:19

    То ће бити прави пријатељи...

  • Anonimka

    26. maj 2016 | 17:51

    Ovo je lepo ali lice jedsn na drugog kao braca blizanci moguce da su u krvnom srodstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA