TRČAO JE ZA NJOM, UHVATIO JE ZA KOSU, PA JOJ PUCAO U GLAVU: Svirep zločin potresao Banjaluku

Momčilo Tepić (47) pucao je u svoju bivšu suprugu Milicu (44) dok je njihov 22-godišnji sin spavao u stanu

  • 22

Banjaluku je potresao nezapamćen zločin kada je Momčilo Tepić (47) pucao u svoju bivšu suprugu Milicu (44), a potom presudio sam sebi. Šokirane komšije ističu da se brutalnost koju je Momčilo ispoljio prema ženi sa kojom je bio 25 godina u braku, ne viđa se ni u najgorim horor filmovima.

MASAKR U BANJALUCI: Ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo!

- Sve se odigralo veoma brzo. Čekao ju je ispred zgrade da krene na posao. Kad je izašla krenuo je da puca iz pištolja, a ona se dala u beg. Pucao je tri ili četiri puta. Međutim sustigao ju je nakon dvadesetak metara, a zatim je uhvatio za kosu, prislonio pištolj na glavu i upucao je. Kada je pala, upucao je i sebe - ispričala je uplakana komšinica koja je sve videla sa svog balkona, a koja je želela da ostane anonimna.

Prema njenim rečima, kada je sišla, oboje je ležalo u lokvi krvi, s tim da je Momčilo davao znake života.

Dvadesetdvogodišnji sin tragično nastradalih supružnika je spavao u stanu tokom ovog strašnog zločina i nije ni slutio šta se dešava na ulici.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oliva

    30. maj 2016 | 14:49

    nije mi nikako jasno kako ovaj slabiji pol-muskarci ne pokusaju da tuku i ubijaju sebi ravne, nego stalno najprije ubiju ili pretuku zenu kao da su je kupili na stocnoj pojaci pa raspolazu sa njom i njenim zivotom, pa kao ti pojusaju da ubiju sebe. Ej muskarci nije problem cevku naslonite na celo ili na srce opalite i resite problem. Treba Vas .....

  • Nira

    30. maj 2016 | 16:34

    Psihopata nije ni čudo što ga je ostavila jadna žena.

  • Kiki

    30. maj 2016 | 14:40

    Debil ja bi se pitao sto me je ostavila i gledao bi da ispravim svoje nedostatke jer i ona je necije dete i ko sam ja da nekom presudjujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA