"OSEĆAŠ LI SILU TVORCA?" Ovo su nove SMS PORUKE Zorana Marjanovića Radi M. iz Beča!

- Imao je Bog svoje razloge. Možda je Jecu čekalo neko veće zlo da doživi i preživi, pa ju je sklonio. To sam jako glupo rekla, izvini. ne znam da objasnim - napisala je ona, a Marjanović je navodno odgovorio "pametno... Ne znamo možda od čega je spasena"

  • 76

Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, navodno se dopisivao sa dotičnom Radom M. iz Beča. Iz poruka koje su razmenili može da se zaključi da je ovaj Borčanin verski fanatik, čiji stavovi i izrazi podsećaju na sektaštvo, piše Informer.

MOJ ZORAN NIJE U VEZI NI SA JEDNOM ŽENOM, A I DA JESTE, NIJE GREH: Jelenin svekar progovorio o SMS SEKS AFERI!

Kako ovaj list prenosi, Zoran se u noći između 10. i 11. maja, neposredno pred 40-dnevni pomen svojoj supruzi, satima dopisivao sa Bečlijkom Radom M. kojoj je pisao o "pravednicima, Hristovim vitezovima koji najavljuju njegov ponovni dolazak".

MARJANOVIĆI NE TUGUJU ZA JELENOM: Šokantna izjava Jelenine bliske rođake

Zoran i ova devojka dopisivanje su započeli u ponoć, a posle tri sata kontinuiranih prepiski sa lascivnim, seksualnim tonom, počelu su da razgovaraju o Jeleni.

- Imao je Bog svoje razloge. Možda je Jecu čekalo neko veće zlo da doživi i preživi, pa ju je sklonio. To sam jako glupo rekla, izvini. ne znam da objasnim - napisala je ona, a Marjanović je odgovorio "pametno... Ne znamo možda od čega je spasena".

Posle nekog vremena, poruke su dobile verski karakter.

- Predobra si Rado... Nisi džabe uz mene, ali na iskušenja budi spremna. Pravednici su Hristovi vitezovi koji najavljuju njegov ponovni dolazak. Je l` osećaš silu tvorca, oca svetog? Vidiš ključ istine pred spavanje, pošalji ljubav ocu svom nebeskom i osetićeš silu koja se spušta na tebe... i daje ti sve što ti je potrebno... I od tada tvorac preuzima korake tvoje i tačno zna kako da ne promašiš put svetla... To je u ovom vremenu ključ spasenja - zaređao je nekoliko poruka Zoran, da bi se prepiska završila u 3.52 sata i to tako što joj je prosledio srce.

Šest sati kasnije, bio je na groblju svoje ubijene supruge Jelene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    1. jun 2016 | 08:14

    Samo se pitam ima te li imalo srama? Kako vas nije sram one jadne i zalosne majke fujj gadovi..Kad ce kraj ovome Boze pomozi da ovo zavrsi sto pre ..

  • ana

    1. jun 2016 | 10:38

    marjanovici su bas cudna porodica pitam se kako je jelena mogla sa njima da zivi

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    1. jun 2016 | 10:35

    Otac i majka su ga razludeli još kao dete pogrešnim tumačenjima Boga@ Definitivno su sektaši@

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA