PODRŠKA ŠAMPIONU: Gradonačelnik Novog Sada primio uspešnog kajakaša u Gradskoj kući

Zahvaljujući uslovima koje nam pruža Grad Novi Sad, mislim da ćemo moći da nastavimo da radimo isto tako kvalitetno i snažno, kao što smo odradili i sva takmičenja do sada - rekao je kajakaš Vladimir Torubarov

  • 1

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući kajakaša Kajak kanu kluba "Vojvodina" Vladimira Torubarova iz Novog Sada, koji je osvojio srebrnu medalju u jednosedu na Svetskom kupu održanom u češkom gradu Račice.

GRADONAČELNIK NOVOG SADA PRIMIO DELEGACIJU PUHOVA: Srbija i Slovačka neguju tradicionalno dobre odnose!

- Uvek smo ponosni na naše sportiste koji ostvaruju velike uspehe na brojnim međunarodnim takmičenjima. Naš sugrađanin Vlada iz Kajak kanu kluba "Vojvodina" je osvojio dve srebrne medalje, jednu u kajaku jednosedu i jednu ekipnu medalju, u četvorosedu na dvesta metara. Čestitam njemu, kao i rukovodstvu kluba i stručnom štabu reprezentacije Srbije, i smatram da je ovo prava uvertira pred ovogodišnje Olimpijske igre u Brazilu, odakle sigurno možemo očekivati najsjajnija odličja naših sportista i uglavnom iz onih sportova koje manje pratimo i koji nam nisu toliko atraktivni, a koji nam vraćaju mnogo većim rezultatima naspram onoga što mi ulažemo u njih – rekao je gradonačelnik i još jednom uputio iskrene čestitke Vladimiru Torubarovu, svim ostalim reprezentativcima, kao i Kajak kanu klubu "Vojvodina" na višedecenijskim sjajnim rezultatima.

GRAD NOVI SAD TRAŽI DA SE ZAUSTAVI MEDIJSKA HAJKA: Traži se i izvinjenje Rodoljuba Šabića

Foto: novisad.rs Foto: novisad.rs

Kajakaš Vladimir Torubarov se zahvalio na prijemu i istakao da su prošla dva jako bitna takmičenja za srpski kajak.

Srpski kajakaši srebrni na Svetskom kupu

Foto: novisad.rs Foto: novisad.rs

- Radi se na tome da na Olimpijske igre ode najbolja moguća posada i da donese ne jednu, nego više medalja, a meni bi kao Novosađaninu bilo veliko zadovoljstvo da budem deo tog tima, jer se nadam da ću naspram postignutih rezultata biti deo te ekipe koja će otići u Rio. Zahvaljujući uslovima koje nam pruža Grad Novi Sad, mislim da ćemo moći da nastavimo da radimo isto tako kvalitetno i snažno, kao što smo odradili i sva takmičenja do sada. Takođe, očekujem da ćemo i na prvenstvu Evrope koje nas očekuje za mesec dana pokazati koliko vredimo – rekao je Vladimir Torubarov i posebno se zahvalio Gradu Novom Sadu i svom klubu "Vojvodina" na uslovima koje ima za rad.

Američki gigant iz oblasti auto-industrije "Lir" pokrenuo prve pogone u Novom Sadu!

Foto: novisad.rs Foto: novisad.rs

Srpski kajakaš Vladimir Torubarov osvojio je srebrnu medalju u kajaku jednosedu na Svetskom kupu u češkim Račicama, dok je srpski četverosed na 200 metara u sastavu Nebojša Grujić, Marko Novaković, Vladimir Torubarov i Marko Dragosavljević osvojio srebrnu medalju na istom takmičenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    2. jun 2016 | 14:27

    Lepo gradonacelnice sto ste primili sportistu a kada planirate to sa obicnim gradjanima koji hoce da vam se licno obrate kojima potrebna pomoc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA