"JELENIN UBICA NIKAD NEĆE BITI PRONAĐEN": Meštani Crvenke ubeđeni u svoju teoriju zločina!

Inspektori dolaze ovde. Šetaju, svakog koga sretnu pitaju o nekom detalju, eventualno novom dokazu, ulaze u dvorišta, u kuće meštana

  • 11
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Meštani Crvenke, u blizini nasipa gde je pre dva meseca pronađeno unakaženo telo Jelene Marjanović više ne veruju da će ubica biti pronađen. Kada razmišljaju o ovom zločinu, podeljenih mišnjenja su ko je mogao da ga izvrši, a kako vreme odmiče, sve više sumnjaju da će policija pronaći bilo kakav trag.

"JELENA MARJANOVIĆ JE UBIJENA FRANCUSKIM KLJUČEM, A NE KAMENOM": U kuću Marjanovića došao čovek koji tvrdi da zna istinu!

Kažu da više ne znaju u šta da veruju, i uglavnom se informišu preko medija.

- Inspektori dolaze ovde. Šetaju, svakog koga sretnu pitaju o nekom detalju, eventualno novom dokazu, ulaze u dvorišta, u kuće meštana. Rade svoj posao. Ja konkretno nisam imao šta da im kažem. Nadam se da će uskoro saznati ko je to učinio, i da će ubica biti uhvaćen, zbog te devojke, zbog njene porodice, a i zbog svih nas koji ovde živimo - rekao je meštanin Crvenke, koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Žena koja živi tik do samog nasipa, za Telegraf kaže da su joj inspektori rekli da njihove kolege u civilu konstantno nadgledaju i kuću Marjanovića.

- Previše se čeka da uhvate ubicu. Mislim da ga neće nikada naći. Ne verujem, kao i većina komšija da je ona ovde ubijena. Samo je tu njeno telo bačeno. Sve naše sumnje policija zna - rekla je meštanka Crvenke.

KO NOĆU BACA CVEĆE NA MESTO GDE JE UBIJENA JELENA? Vladimir Marjanović misli da se UBICA VRAĆA NA MESTO ZLOČINA!

Bez obzira na sve, život u Crvenki se vraća u normalu.

- Kako je počelo lepo vreme, ljudi ujutru i predveče trče, roditelji sa decom šetaju po Crvenki, petlići se igraju - rekla je meštanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miko

    1. jun 2016 | 19:09

    Kada ste nesposobni organi,obećajte ubici polovinu robije ako se sam preda.Sve će to obogatiti sudsku praksu i ući u udžbenike policijske.Da radite po titovom modelu bilo bi dobro,već bi znali ubicu,ali radite po evropskom demokratskom modelu pa eto vam slike i prilike.

  • Neki veliki drmr

    2. jun 2016 | 04:09

    Na žalost, prošlo je mnogo vremena, a što više vreme prolazi nameće se zaključak da neko sabotira istragu još od prvog dana. Ovde se samo izgleda izvršavaju nečija naređenja. A tek informacije koje su procurile u javnost ako su tačne - ubijaju svaku logiku! Sve je totalno van pameti, krenuvši od motiva, pa preko same žrtve, vremena i mesta ubistva, načina ubistva, pronalaženja tela. Po forenzičarima, telo je bilo u vodi samo 3-4 sata a pronađena je 20 sati nakon nestanka? Ako je telo naknadno doneto, to se moglo izvesti samo uz vrhunsku logistiku. Jelena mimo znanja familije izmiruje dug u apoteci, apotekaru najavljuje odlazak - i niko više ne spominje apotekara niti ovu informaciju koristi za usmeravanje istrage? Jure se braća Rojko i samo se gubi još dragocenih 5-6 dana na samom početku istrage koji je ionako bio skroz traljav. Sve ovo ukazuje da je ministar policije morao sprovesti internu istragu, a pošto nije, nameće se zaključak da se po nečijem naređenju ova istraga namerno vodi u ćorsokak.

  • Dani

    1. jun 2016 | 19:17

    Mnogo nas misli ja bar jesam da tu nije ubijena..a tu zver nadam se da ce naci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA