≫ 

PLAĆAMO SRBIJI MILIJARDE ZA ULAZAK U EU: Evo kako se pozivaju Britanci da izađu iz Evropske unije

- Mnoge od tih zemalja imaju visoku stopu kriminala i probleme banda i terorističkih ćelija - rekla je državna sekretarka u oružanim snagama Peni Mordaunt

  • 37

Kampanja pokreta "Vote Leave" (Glasaj za izlazak) čiji je cilj prikupljanje glasova za izlazak Velike Britanije iz Evropske unije, privukla je veliku pažnju naroda ove, ali i drugih evropskih zemalja. Međutim, njegovi slogani i plakati sa temom "Glasaj za izlazak, preuzmi kontrolu", otišli su korak dalje, pa se i Srbija spominje u njima.

LIDERI G7 IMAJU CRNE PROGNOZE: Ako Britanci izađu iz EU, smanjiće se investicije i radna mesta

- Dajemo 2 milijarde funti Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj kako bi se priključili EU. Ozbiljno - piše na jednom od njihovih postera, koji je objavljen i na Tviteru.

Ovaj pokret upozorava da će države među kojima su Srbija, Makedonija, Crna Gora, Srbija, Albanija i Turska ući u Evropsku uniju.

- Glas za ostanak u EU glas je koji dopušta ljudima iz Albanije, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Turske da slobodno dođu kod nas kada jednom njihova zemlja pristupi EU. Mnoge od tih zemalja imaju visoku stopu kriminala i probleme banda i terorističkih ćelija - rekla je državna sekretarka u oružanim snagama Peni Mordaunt.

Pokret tvrdi da će Velika Britanija biti nemoćna da zaustavi ulazak Turske i ostalih zemalja i slobodu kretanja građana ovih država, ali Dejvis Kameron je ove tvrdnje odbacio.

- Ovakav način promovisanja da Velika Britanija napušta Evropsku uniju je nepotreban. Takođe, promocija putem diskriminacije i rasizma nas otuđuje. Ja sam posetila Srbiju u više navrata i nikada nisam imala negativno iskustvo. Ne vidim razlog zašto postoji to mišljenje jer smo svi ljudska bića na prvom mestu, bez obzira na to odakle dolazimo - rekla je Džejn Hamilton (25).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin xyz

    1. jun 2016 | 16:52

    A ne znaju da gradjani Srbije i ne zele EU i da podrzavaju Brexit!

  • gasi

    1. jun 2016 | 17:42

    J.b. vas cercil bler i tacerka ! Vi nekom dajete nesto? Pa vi ste pokrali pola sveta! Vi pricate o bandama i terorizmu pa jedna trecina engleza su huligani jedna bande od starijih u svetu i jedna teroristi iz arapskih zemalja koje ste vi pustili zato sto ste morali zbog nafte j.b. vas lorens od arabie lopovi bolesni!

  • Suza

    1. jun 2016 | 17:35

    Mislim da najveca banda koja se rasirila po celom svetu, potice bas iz Velike Britanije. Najveci kolonizatori, najveci eksploatatori, ostavili su svoje incesoidne potomke svuda. Trebalo bi da se pokriju onim svojim klempavim usima i da cute.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA