ALŽIRSKI AUTOR BUALEM SANSAL: Islam će SLOMITI Evropu, dobrodošlica izbeglicama je naivna!

Promovišuči knjigu autor je istakao da je potpuno naivna nemačka dobrodošlica izbeglicama i upozorio na opasnosti koje radikalni Islam može da pruži Evropskom društvu

  • 12

Pisac i najprodavaniji alžirski autor Bualem Sansal kreirao je sumornu viziju budućnosti Evrope u svom delu  "2084: Kraj sveta", a naslov podseća na pesimistični roman Džordža Orvela 1984. Sansal za razliku od Orvela ne vidi Evropu pod totalitarizmom Velikog brata, nego pokorenu od strane radikalnog Islama.

Promovišuči knjigu autor je istakao da je potpuno naivna nemačka dobrodošlica izbeglicama i upozorio na opasnosti koje radikalni Islam može da pruži Evropskom društvu, prenosi breitbart.com.

NIJE VAŽNO DA LI JE NEKO PRAVOSLAVAC ILI MUSLIMAN: Oglasio se novi muftija Srbije!

Za takva svoja predviđanja budućnosti Evrope, on okrivljuje previše tolerantno društvo. Naglašava da je Nemačka posebno lak plen za Islamiste, zbog iskustava iz Drugog svetkog rata. Kaže da su mnogi radikalni Islamisti, zbog pobuna protiv vlade proterani iz Alžira, pa da su bili primorani da nalaze azil u Nemačkoj.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Cela Evropa doživljava povratak religije i prema njegovim rečima Islam posebno jača među mladima.

Vođa protestanata u Nemačkoj traži da se islam uvede u škole

Mladi u Nemačkoj, i šire, pokušavali su da se pridruže Islamskoj državi  u proteklih godinu dana, a neki su čak počinili napade u njihovo ime. Autor upozorava da će taj trend mladih da zagadi celo evropsko društvo.

Foto: Profimedia, imageBROKER Foto: Profimedia, imageBROKER

Posledice za žene u toliko islamiziranoj sredini su kobne. Ženska prava će biti stvar prošlosti, jer prema islamskim shvatanjima postoji samo majčinska i Božja ljubav. U ljubavi se žena krije i ona sama po sebi nije bitna.

Govori da Islamska država koristi  slabost Evrope da se bori za sebe, kao i njenu toleranciju. Prema njegovim rečima, napadi u Parizu u Briselu su usmereni na zapadnjački način života i vrednosti.

DŽIHADISTI U SRCU EVROPE OBUČAVAJU RATNIKE: Planiraju napad, skladišta su im puna ORUŽJA

- Ne možete da pobedite ni slabe arapske države, pa su doveli i pete kolone kako bi zapad unuštio sam sebe. Ako uspeju, to će biti kraj društva - naglasio je Sansal.

Ni turski predsednik Redžep Erdogan nije uspeo da izbegne Sansalove kritike. Autor Erdogana vidi kao lidera koji pokšava da se ponaša kao islamski halif koji će tom svojom moći pri kontrolisanju migrantske krize korist od Evropske unije.

Erdogan je više puta pretio da će pustiti milione migranata u Evropsku uniju ukoliko ne dobije bezvizni režim za svoje državljane. Evropska unija zahteva od Erdogana da izvrši reformu pravosuđa, ali Turska to uporno odbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    1. jun 2016 | 18:42

    Европа се сама сломила када је подржала исламисте 90 у уништавању хришћана на балкану а уз то и наследнике фашиста из ндх је помогла.

  • Kure

    1. jun 2016 | 18:16

    O ovome sam gledao dokumentarni film. To je njihov plan od vajkada. A sada je najveća opasnost za Evropu ludi Erdogan. On želi osmanlijsko carstvo do Norveške. A baba Merkel mu se ulizuje...

  • Kosovo je Srbija

    1. jun 2016 | 20:16

    To je svima jasno, à pogotovo, nama Srbima! Srecno Evropski debili!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA