SERIJSKI UBICA OSUĐEN JE NA SMRT JER MU JE UBIO ĆERKU: Ali ovaj otac je odlučio da mu sam presudi kad ga je video! (VIDEO)

Očigledno je želeo da iskali sav svoj bes na ubici i na taj način barem malo osveti svoju ćerku

  • 5

Serijski ubica Majkl Madison ubio je tri devojke, 18-godišnju Širelidu Teri, 38-godišnju Angelu Deskins i 28-godišnju Šetišu Šil zbog čega je osuđen na smrtnu kaznu. Međutim, iako je Majklu već izrečena presuda, prilikom suđenja otac Širelide nije mogao da izdrži, pa je nasrnuo na čoveka koji je surovo ubio njegovu ćerku!

LICE SERIJSKOG UBICE: Ovo je čovek koji je SILOVAO i UBIO 9 ŽENA (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko minuta nakon što je Majklu izrečena smrtna presuda Teri je nasrnuo na njega i krenuo da ga besno udara. Očigledno je želeo da iskali sav svoj bes na ubici i na taj način barem malo osveti svoju ćerku.

Inače, sve tri devojke su ubijene u Ohaju.

- U ovom trenutku, pretpostavljam, mi bismo trebali da oprostimo ovom klovnu što je ušao u naše porodice i ubio našu decu - rekao je Teri.

Odmah nakon te izjave, Teri se naglo okrenuo ka Madisonu, koji je sedeo za optuženičkom klupom, a onda je naskočio na serijskog ubicu. Policija je jedva uspela da ih razdvoji, a ubrzo su naredili svima da napuste sudnicu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radomir

    3. jun 2016 | 19:34

    Taj zlikovac nece docekati starost,Otac one devojke je Hrabar iposten svaka mu cast,.

  • Robert

    3. jun 2016 | 12:39

    Ne daj Boze nikom! Dobiće on mnogo veću kaznu od strane Boga, tamu mu je sud najveći!

  • Vajsmiler

    4. jun 2016 | 09:23

    Javno vesanje, olos se smeje a otac od bola ne zna sta ce, nema zivota vise ovome ocu. Da bar moze da rastegne ubicu da vise nikog ne zavije u crno. Rodis, gajis, vaspitavas, volis, volis, volis, rastete i onda dodje zver i ubije devojku iz ciste obesto. Da je nesreca neka pa da kazes nije hteo ali ovako nema dovoljne kazne. Da je ubijao oo Srbiji dobio bi 5 godina. Amerikanci bar zbaju da osude kriminalca, smrt, nekoliko dozivotnih i to je odlicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA