DO KADA ĆE BITI KIŠNO I PROMENLJIVO? Evo kada počinje PRAVO LETO (FOTO)

Prema prvim najavama, pred nama je dugo i vrelo leto

  • 6

Prema izgledima vremena za sedam dana, u nedelju i ponedeljak biće promenljivo oblačno s čestom pojavom kratkotrajne kiše, pljuskova i grmljavine.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 4. jun 2016.

Ponegde je moguća i nepogoda sa jakim pljuskom i gradom. U utorak i sredu u većem delu pretežno sunčano, samo ponegde na istoku i u planinskim predelima popodnevni pljusak i grmljavina.

Od četvrtka promenljivo i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura bez bitnije promene, maksimalne vrednosti od 23 do 27 stepeni.

Promenljivo i veoma sparno, biće sve do 17. juna, navodi se na accuweather.com.

Printksin: accuweather.com Printksin: accuweather.com

* Napomena: Prikazane temperature su u Farenhajtima!

Počev od petka, 17. juna, očekuju nas visoke temperature i mnogo sunca. Za sada, na mapama koje su objavljene, nema ni trečka oblaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    4. jun 2016 | 19:26

    Do septembra kiša, a onda sneg!

  • Laky

    4. jun 2016 | 23:50

    Meteoroloski centar u Srbiji treba odmah ugasiti kako bi se izbegli troskovi koji se placaju svim zaposlenim u tom centru.Vi niste u stanju da date tacnu prognozu ni za narednih 48 sati pet puta u toku dana dajete prognoze sa izmenama sa sutrasnji dan! Pitam se dali vama vise bilo ko veruje sto se tice davanja vremenske prognoze i dali bilo ko vise prati istu? Vasa prognoza se svodi gledanjem u nebo svakih sat vremena i davanjem razlicitih informacija o vremenu u svakoj narednoj informativnoj emisiji. Takav prognezor kao vi je svaki gradjanin Srbije pa i oni najmladji ispod 10 god. starosti ! Ne brukajte se vise molim vas !!! Sta ono bi sa onom vasom prognozom za proslu zimu koja je po vama trebala biti jedna od najhladnijih u zadnjih 100 god ?????

  • Jaaaa

    5. jun 2016 | 00:54

    Sutra sneg jupiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA