ZBOG LOPOVA EKSPLODIRALA TRAFO-STANICA: Ukrali bakarne žice, pa napravili havariju! (FOTO)

Za sada neidentifikovani lopovi razbili su ulazna vrata u trafo-stanicu i metalnu šipku postavili u trafo kako bi, najverovatnije, isključili struju i krali bakar

  • 3

Na više sati nestala je struja u Gariću, jednom od najvećih naselja u Prokuplju, jer su na trafo-stanici lopovi napravili havariju!

Za sada neidentifikovani lopovi razbili su ulazna vrata u trafo-stanicu i metalnu šipku postavili u trafo kako bi, najverovatnije, isključili struju i krali bakar.

Na njihovu nesreću, kako kažu dobro upućeni, izazvali su potpunu havariju, a verovatno je kutija od trafoa eksplodirala takvom silinom da su pobegli glavom bez obzira.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Sreća je što niko nije stradao, jer je eksplozija sigurno bila ogromna. Nije prvi put da neupućeni pokušavaju da izvuku na ovaj način bakarne žice, ali pod ovim naponom u kutijama je to nemoguće. Sada su samo napravili haos i prouzrokovali nestanak struje - kaže radnik prokupačke Elektrodistribucije koji je izašao na teren.

Policija je obavila uviđaj, a radnicima ED Prokuplje trebalo je više sati da isprave ono što su neupućeni lopovi napravili.

Za to vreme, stanovnici Garića bili su bez struje.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA