≫ 

UBILI SU JE SA 33 UDARCA JER JE TOLIKO GODINA ŽIVEO ISUS: Evo šta Rada misli o Jeleninom ubistvu! (VIDEO)

Medicinska sestra iz Beča smatra da je Jelena ubijena ritualno, da su Zorica i Zoran "mesije", a da ostali članovi porodice uživaju u plodovima njihovog rada

Rada Matić iz Beča šokirala je javnost kada je objavila SMS poruke koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović. Tvrdi da je Zoranova majka Zorica vođa sekte i da je Jelena ubijena u sektaškom ritualu tako što je omamljena, uspavana, ubijena, pa odneta na nasip u Crvenki.

Dokaz za ove tvrdnje ona nalazi u porukama koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem, te tvrdi da je Jelena ubijena u nekoj vrsti rituala.

KOMŠIJE OTKRIVAJU: Jeleninu porodicu ne zanima Zoranov privatni život, evo u kakvim su odnosima!

- Sektom rukovodi svekrva ubijene pevačice Zorica Marjanović jer je ona "prva upoznala tvorca - izjavila je Rada Matić u emisiji Ćirilica na Happy TV, pa dodala:

- Ubeđena sam da je Zorica gledala kako ubijaju Jelenu. a mislim da su i ostali članovi porodice umešani u taj zločin. Jelena je, sasvim izvesno, ubijen 3. aprila, dan pošto je nestala, jer je to dan kada je preminuo Isus Hris. Uz to sam sigurna i da su je ubili sa 33 udarca kamenom, što odgovara broju Hristovih godina u vreme smrti - priča medicinska sestra iz Beča i nastavlja:

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

- Stopostotno sam sigurna da je Zorica prisustvovala tom ubistvu, kao i ostali članovi porodice.  Neka me Marjanoviči slobodno tuže ako lažem.

O načinu kako je Zorica ubijena kaže:

- Sumnjam da je Zorica nečim omamila Jelenu. Verovatno je uspela da je nečim hipnotiše i uspava, a onda je nesrećna žena ritualno ubijena. Sve se to dogodilo na nekom tavanu ili u podrumu. Jelena, dakle, nije ubijena na nasipu, već je njeno telo nakndadno odneto tamo i ostavljeno u kanalu gde su ga pronašli - rekla je Rada Matić u razgovoru za Informer posle gostovanja u emisiji Ćirilica.

ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Proganjaju nas čudaci, gatare i proroci

Foto: pink.rs, Telegraf Foto: pink.rs, Telegraf

Poznati sektolog Srđan Mijaljević je takođe uveren i, kako kaže, sve uvereniji da je Jelenino ubistvo bilo deo nekog rituala, pa kaže:

- Ta žena je usmrćena velikim brojem udaraca, a da pritom nije ni silovana, ni opljačkana, što jasno govori da je posredi nešto drugo - izjavio je u emisiji Ćirilica. Njemu je sumnjivo ponašanje porodice Marjanović:

- Sve ukazuje na to da se radi o guruističkoj sekti, gde su Zorica i Zoran, njen sin, "mesije", a ostali ukućani uživaju u plodovima njihovog rada.

- Takve sekte su jako opasne - izjavio je Srđan Mijaljević.

Pogledajte celu emisiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefan

    7. jun 2016 | 09:29

    U podpunosti se slažem sa ovom izjavom ove gospodje iz beča.samo mi nije jasno ko je ta zorica i ko joj dao pravo da odbije poligraf.od pocetka sam uperio prst u zorana i ""tetu""zoricu.koima porucujem,,gospodo u koje god ste sekte ili insekte ukljuceni a pravite se kao fol toliko pobožni zaboravili ste 1 božiju koja kaze,,,,čini dobro dobru se nadaj.božija je jača i stiće vam faktura.

  • Nena

    7. jun 2016 | 09:25

    Da li u Srbiji sada medicinske sestre iz Beca rade policijski posao???

  • Grof

    7. jun 2016 | 15:37

    Pa zar nije Vucic otkrio ubice u ponedeljak posle izbora?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA