≫ 

OŠTEĆENE SU KUĆE, NAJVAŽNIJE JE DA NEMA POVREĐENIH: Predsednik opštine Kučevo o ZEMLJOTRESU!

Tačna procena štete znaće se u narednih sedam dana

  • 0

U zemljotresu jačine 4,4 stepena Rihterove skale, koji je registrovan jutros u 4.05 sati u naselju Ševice u Kučevu nije bilo povređenih, niti većih oštećenja, ali je pričinjena manja materijalna šteta.

ZEMLJOTRES U SRBIJI: Evo gde se sve osetio POTRES!

Predsednik opštine Kučevo, Novica Janošević za Telegraf je rekao da se trenutno utvrđuje materijalna šteta, a da će se u narednih sedam dana znati tačna procena.

- Ono što je najvažnije, nije bilo povređenih. Što se tiče štete, pričinjena je manja materijalna šteta. Oštećen je crep na nekim objektima, popucao je malter, bilo je neprijatnosti, ali što je bitno nije bilo panike među ljudima - rekao je Janošević, i dodao da je takođe bitno što nije bilo prekida u snabdevanju vodom, kao ni nestanka struje.

JEZERO NESTALO PREKO NOĆI: Niko ne zna gde je isparilo više od 100.000 KUBIKA VODE (FOTO) (VIDEO)

Prema rečima predsednika opštine Kučevo, grad normalno funkcioniše, radi se na utvrđivanju materijalne štete, koja će biti sanirana, a tokom dana će zasedati Štab za vanredne situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA