NOVA TEORIJA KOMŠIJA UBIJENE JELENE: Sve ukazuje na to da su je ubili članovi SEKTE!

Prema rečima komšija, ali i porodice Krsmanović, čudno je što je Miloš Marjanović opet bio u policiji na ispitivanju, i to posle više od 60 dana

  • 28

Porodica ubijene pevačice Jelene Marjanović su se potpuno povukla, ne daju izjave medijima, a slabo komuniciraju poslednjih dana i sa komšijama.

OBRT U ISTRAZI JELENINOG UBISTVA: U policiji na saslušanju završio - Zoranov brat Miloš

DEVER JELENE MARJANOVIĆ: Nije u redu što samo nas ispitujete, saslušajte i porodicu Krsmanović!

Prema rečima komšija i ove porodice, ali i porodice Krsmanović, čudno je što je Miloš opet bio u policiji na ispitivanju, i to posle više od 60 dana.

Kako kažu, on je povučen i mističan dečko.

"Svirao je gitaru u rok bendu, viđao sam ga ranije sa gitarom, prolazio je ulicom maltene pognute glave, i jedva se javljao", rekao je komšija ove porodice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njemu je veoma čudno sve u vezi ove porodice, ali je ipak najčudnije što se fokus opet vratio na devera monstruozno ubijene Jelene Marjanović.

RADA NASTAVLJA DA ŠOKIRA SRBIJU: Tvrdi da su joj Marjanovići nudili orgije

"Ne mogu da kažem da su Marjanovići sektaši, ali, iako živimo u komšiluku više od 10 godina, ne poznajem ih toliko da bih mogao da sto odsto tvrdim da nisu, jer ne znate nikada ni ko vam je u kući, a kamoli u komšiluku. Imam osećaj po njihovom ponašanju da znaju svakako nešto o ubistvu", rekao je komšija, i dodao da jedva čeka razrešenje ovog slučaja.

Komšije kažu i da su sva trojica Marjanovića uvek imali čudne frizure i stil oblačenja.

Oni takođe smatraju da je s obzirom da je sve u vezi sa porodicom Marjanović veoma čudno, mnogo bolje što je Jana često kod bake, a da se oni pitaju, bila bi stalno kod nje, makar dok se ovaj slučaj ne reši, ali i da način na koji je Jelena ubijena podseća na sektaški obred.

MALA JANA SVE MANJE KOD OCA: Evo gde provodi dane

"Meni to sve ukazuje na sektu, deluje kao da su je ubili članovi neke sekte", navode susedi porodice ubijene Jelene Marjanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarah

    9. jun 2016 | 15:06

    Bice Pravde ako BOG da !!! Blizi se kraj ovoj nepravdi

  • Miki - Br

    9. jun 2016 | 15:19

    Bolje neka i malu Janu sklone od njih.

  • Pitanje

    9. jun 2016 | 15:01

    Ja imam pitanje za gospodje ili gospodu iz grupe "Podrška Marjanovićima"? Kako to da su sada problem š novinari na uglu ulice,blizu kuće Marjanovića, a nije bio problem to što je 60 (po samoj priči Marjanovića) ljudi,pacijenata,(dakle svih vrsta bolesti pa i psihičkih,možda i najviše) dolazilo,čak ulazilo u dvorište ,kuću Marjanovića,dakle to nije smetalo djetetu da se bezbjedno igra a novinari smetaju???Prepisivanje raznih filozofskih misli i postavljanje kao status u toj grupi je više nego smiješno! Ako niste iz klike Marjanovića,onda ste isto tako "sobarice" u bijelom svijetu kao što je većina naših ljudi u inostranstvu i nemojte pričati gluposti,smije vam se svijet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA