≫ 

NIKOLU SVI ZNAJU KAO OBIČNOG, NASMEJANOG MOMKA: A sada vodi najtežu bitku u svom životu... (FOTO)

Slanjem sms poruke sa sadržajem 172 na 3030 svako od nas može da pomogne da jedan mladi čovek, pred kojim je budućnost, ozdravi i da se vrati životu koji je pauziran kada mu je dijagnostikovana ova opaka bolest

  • 1

Nikola Krsmanović ima 27 godina i boluje od akutne leukemije. Za njegovo lečenje hitno je potrebno da se prikupi 173.000 evra. Slanjem sms poruke sa sadržajem 172 na broj 3030 Nikola je za korak bliži transplantaciji koštane srži i izlečenju.

LEPA VEST: Igoru Nurkiću odobreno lečenje u inostranstvu!

Mukotrpnim trudom i zalaganjem porodice i prijatelja, omogućeno je da se pokrene postupak lečenja u Nemačkoj u bolnici kod prof. dr Nadežde Basare, srpske doktorke koja godinama uspešno leči ovu bolest transplatacijom matičnih ćelija od nesrodnog donora. Ovaj tretman košta 173.000 € i potrebno je da se novac prikupi tokom juna kako bi Nikoli na vreme bila ukazana neophodna i pravovremena medicinska pomoć.

Foto: budihuman.rs Foto: budihuman.rs

Nikola je običan momak, skroman, pošten i veoma vredan. Već godinama se profesionalno bavi poljoprivredom na svom porodičnom imanju u Markovcu kod Mladenovca. Prijatelji ga opisuju kao odanog i vernog druga, porodica kao poslušnog i milog, a svi koji ga poznaju kao dragog i nasmejanog momka. On trenutno vodi bitku za svoj život. Bori se sa najtežim, akutnim oblikom leukemije – malignom boleśću hematopoeznog sistema.

DOBIO JE NOVO SRCE: Prve reči dečaka nakon transplantacije će vam naterati suze na oči (VIDEO)

Slanjem sms poruke sa sadržajem 172 na 3030 svako od nas može da pomogne da jedan mladi čovek, pred kojim je budućnost, ozdravi i da se vrati životu koji je pauziran kada mu je dijagnostikovana ova opaka bolest.

Naše malo Nikoli će da spasi život!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar II

    10. jun 2016 | 23:47

    Gospode Isuse Hriste Sine Bozji pomiluj nas gresne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA