≫ 

HTEO DA SE UBIJE, PA IZBO BRATA U STOMAK: Krvava porodična drama u Valjevu!

D. M. (24) je smešten u valjevsku bolnicu, a lekari kažu da nije životno ugrožen, dok je njegov mlađi brat S. M. (20) upućen na odeljenje psihijatrije

  • 1

U porodičnoj tragediji, koja se dogodila u blizini valjevske kasarne, 20-togodišnji mladić je nožem izbo četiri godine starijeg brata.

Do sukoba je došlo nakon što je S. M. (20) pokušao da u svojoj porodičnoj kući jutros oko šest sati izvrši samoubistvo, tako što je krenuo da sebi nanosi povrede nožem. Nakon toga stariji brat D. M. (24) je pokušao da ga spreči u toj nameri, i tada je od mlađeg brata zadobio udarac nožem u predelu stomaka.

D. M. je smešten u valjevsku bolnicu, a lekari kažu da nije životno ugrožen, dok je njegov mlađi brat upućen na odeljenje psihijatrije.

- Jedan pacijent je primljen sa ubodnom ranom od jednog centimetra u predelu stomaka. On je zbrinut, nije životno ugrožen, ali je zadržan na bolničkom lečenju. Drugi pacijent je u Urgentni centar doveden u pratnji policije, jer je pokušao da izvrši samoubistvo. Kod njega su konstatovane površinske rane u predelu stomaka, a nakon lekarske pomoći, on je poslat na psihijatriju - rečeno je Telegrafu u valjevskoj bolnici.

S. M. se, nakon što je npžem ubo rođenog brata, zaključao u kupatilo, sa namerom da izvrši samoubistvo. Na lice mesta su ubrzo došli pripadnici policije, koji su razvalili vrata, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć.

Kako saznajemo, valjevska policija istržauje ceo slučaj, kako bi utvrdili da li je mlađi brat starijeg nožem ubo iz nehata tokom komšeanja i otimanja noža ili sa namerom da ga povredi. Za sada nije poznato šta je 20-togodišnjeg mladića navelo da pokuša da izvrši samoubistvo.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apis

    10. jun 2016 | 12:28

    Ne ometaj coveka u poslu... Staro pravilo , ako nemozes da pomognes ne pitaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA