UDALA SAM SE ZA ARAPINA, JA SAM MU DRUGA ŽENA: Bosanka otkriva kako izgleda njihov brak

- Pristala sam svesno na takvu vrstu braka. Venčani smo pred Alahom - rekla je žena

  • 40

Neimenovana žena iz Sarajeva (36) rešila je da se uda za Arapina i da mu bude druga supurga. Upoznala se sa njim preko interneta, dva meseca su se samo gledali putem kamere, a kada su dobili odobrenje njenog oca, rešili su da se venčaju u Sarajevu!

 

DEČAK (4) IZ SARAJEVA OTVORIO SVOJ FRIŽIDER I RASPLAKAO SVE NAS: Vidite, imamo samo mrvicu hrane... (VIDEO)

 

- Pristala sam svesno na takvu vrstu braka. Venčani smo pred Alahom - rekla je žena.

 

Sarajka kaže da poznaje još oko 20 žena koje su druge svom suprugu, a samo jednu koja je treća žena.

 

U BiH kažu da nemaju podatke o ovakvim "pojavama" i da ukoliko bi neko obavio takvo venčanje to bi značilo da krši procedure koje postoje unutar Islamske zajednice. Pre obavljenog šerijatskog, u BiH je potrebno obaviti opštinsko venčanje koje onemogućava poligamiju.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Ova žena je pristala na brak sa Arapinom i, kako kaže, svesna je da muž neće biti svaki dan sa njom.

 

- Što se tiče mog muža, on je jedna duša od čoveka. Svaki dan se čujemo i vidimo preko kamere. Meni ne nedostaje tih lepih rečih i poljubaca - rekla je.

 

Vreme dok joj muž nije u BiH ona koristi da bude sa decom i odmori se psihički.

 

- Kad je on tu, ja uživam, hodam.... - dodala je.

 

Prilikom sklapanja braka sa Arapinom, Sarajka je dobila mehr (određenu imovinu ili novčani iznos koji suprug daje ako dođe do razvoda). Takođe, svaki mesec joj daje svotu novca kako bi mogla da izdržava sebe i decu.

 

- Oni traže razvedene žene, koje imaju decu, jer im je u interesu da im obezbede neku budućnost. Ređe nalaze one sa kojima žele da imaju decu - zaključila je Sarajka svoju ispovest.

 

(Telegraf.rs / Izvor: sarajevograd.info / Foto-ilustracija)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    10. jun 2016 | 16:15

    Kao i obicno, vlasti kobojagi "pojma nemaju" o slucajevima poligamije,isto kao da pitaju Arape da dostave dokaze da vec nisu ozenjeni u svojim maticnim drzavama. Smijesno ! Ovi Arapi dodju kao spas da rjesavaju socijalne slucajeve samohranih majki, koje nijedan Bosanac i Hercegovac najvjerovatnije ne bi ozenio zato sto vec imaju djecu, a raspustenice su i manje pozeljne (takav je mentalitet skoro svih u regionu). Naravno, vlasti ce uvijek negirati da znaju za poligamiju, a ove zene se ionako nisu udale zbog ljubavi vec radi novca i sigurnosti, a to mu ga dodje kao prostitucija. Rrazlika je samo geografska -ne prostituisu na ulici vec u kuci sa jednim covjekom koji vec ima kamaru zena . Kakav paradoks ! Eh, Bosno moja sta te sve snadje !

  • Gile

    10. jun 2016 | 15:36

    Blago tebi, nije vam odgovarala zajednička država sa srbima, super vam je u srednjem veku, 80 ih smo svi bili jednaki, niko nije znao ko je srbin a ko musliman.

  • Nada@

    10. jun 2016 | 18:19

    Sta reci... Sarajevo se pretvara u Teheran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA