DEČAK (4) IZ SARAJEVA OTVORIO SVOJ FRIŽIDER I RASPLAKAO SVE NAS: Vidite, imamo samo mrvicu hrane... (VIDEO)

Dečak je voditeljku odveo do frižidera, otvorio ga i pokazao joj kako malo hrane njegov brat, majka i on imaju

Sinoć se na Hajat TV emitovao video-snimak zbog kojeg su mnogima zasuzile oči. Niko u Bosni i Hercegovini nije ostao ravnodušan na sina Esade Ćosić iz Sarajeva!

NIKO JOJ NIJE VEROVAO ŠTA SE DEŠAVA S NJENIM SINOM, a onda ga je snimila i sve ŠOKIRALA (VIDEO)

Kada su snimatelji ušli u dom gde Esada živi sa dvoje dece, nastao je muk. Oni su ih zatekli u hladnoj sobi, pokrivene ćebetom i gladne.

Najtužniji momenat je bio kada je četvrogodišnji dečak pokazao na frižider i rekao: "Vidite, imamo samo mrvicu hrane".

Dečak je voditeljku odveo do frižidera, otvorio ga i pokazao joj kako malo hrane oni imaju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    27. maj 2016 | 20:31

    Ovo je samo jedan primjer, a ovakve djece ima sirom BiH. Ako ovo nekom nije otvorilo oci, onda nece nista. Bitno je da su Izmetbegovic i Dodik, i njihovi ljudi obezbjedili svoju djecu, da se grade dzamije i crkve, da se siri nacionalna netrpeljivost, a frizideri kod 90% populacije prazni. Hej, ljudi, ono najvaznije, gladna su djeca !

  • Ibrahim

    28. maj 2016 | 00:05

    Gledam ove nase novokomponovane muslimane, svi idu na Hadj i to po nekoliko puta, a vamo djeca gladna. Veci je sevap dati pare ovoj djeci nego otici na Hadj. Musliman sam i stariji covjek i znam kako je bilo u stara vemena, a jedan mi je dido bio i hodza i hadjija i bio je dobar i sa Srbima i Hrvatima. Svi su mu dosli na dzenazu kad je umro jer je bio posten i samo su takvi nekad isli na Hadj. Danas svaki lopov ide na Hadj i jos se hvsli u sred ove bijede. Dobro ste se svi zafrkali ako mislite da se tako ide u dzenet ili u raj. Nema vam nafake od toga.

  • Iznogud

    27. maj 2016 | 16:24

    Eto Vama vas nacionalizam. A narod nema sta da jede. Ne iskvarene duse su gladne. Opet ce oni gore naci ko je kriv za to. A njihova razmazena derista ce trositi pare na nova auta, i razno razne prohtjeve. Zar je bitno ko je koje nacije kad je u ovo doba kapitalizma ostalo vrlo malo ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA