SAJT PROGLAŠAVA BANKROT JER NEMA ZA ODŠTETU: I sve to zbog seks snimka (VIDEO)

Gawker Media dužan je da plati odštetu Teriju Džinu Bolei, poznatijem pod profesionalnim imenom Hulk Hogan, jer su objavili delove snimka njegovog seksa sa Heder Klem, tadašnjom ženom jednog radio voditelja

  • 2

Gawker Media je proglasio bankrot i biće ponuđen na aukciji. Ova odluka dolazi ubrzo pošto je advokat ovog medija rekao sudiji da Gawker ne može da plati 140 miliona dolara odštete koje mora da plati bivšem rvaču Hulku Hoganu.

Sajt, koji piše o tračevima, ima između 200 i 1.000 poverilaca. Procenjeno je da im imovina vredi od 50 do 100 miliona dolara, navodi New York Post koji je imao uvid u sudska dokumenta.

ZBOG OVOGA GA MRZE SVI AMERIKANCI: Bankrotirani 50 Cent pozirao sa gomilom dolara! (FOTO) (VIDEO)

Aukcija će početi sa ponudom od 100 miliona dolara koju će dati Ziff Davis LLC, digitalni medij i izdavač koji je i sam prošao kroz Poglavlje 11 bankrota.

DRAMATIČNO UPOZORENJE: Saudijska Arabija će BANKROTIRATI za pet godina!

Gawker Media dužan je da plati Teriju Džinu Bolei poznatijem pod profesionalnim imenom Hulk Hogan, odštetu jer su objavili delove snimka seksa sa Hulka i Heder Klem, tadašnjom ženom jednog radio voditelja. Njihov odnos je sniman bez Hulkovog znanja, iako je sam odnos blagoslovio njen muž.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    10. jun 2016 | 22:13

    Trzaju se milionima i milijardama, a pukli su pre 20god. Sve se odrzava i prikazuje vestacki i naravno kroz politiku i ratove prikrivaju svoja zlodela i peru pare. Neverovatna glupost da za tako nesto dobije tolike pare! Citavo sudstvo i advokati su jedan lopovski sistem, koji kada te scepaju, pokupe ti sve sto imas! Nigde tu nema pravde na strani postenih ljudi! Sve je digitalna prevara.

  • audi-a7

    12. jun 2016 | 01:21

    Nek pisu novine za mene sta hoce samo nek mi plate dva mil nista vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA