MASOVNA TUČA U PIVNICI U NIŠU: Gosti započeli makljažu, na kraju uleteli konobari i suvlasnik!

N. M. (20) je ramenom u prolazu zakačio dvojicu momaka koji su mu rekli da je sve u redu, međutim, on je jednog posekao nožem po stomaku, zbog čega su uključili i prijatelji obe sukobljene strane

  • 12

U pivnici "Bir Buk" u Dušanovoj ulici u Nišu, noćas oko 1.30 sati, došlo je do tuče u kojoj su učestvovali gosti, konobari, ali i suvlasnik ovog ugostiteljskog objekta.

UDARIO DETE MOTOROM U DVORIŠTU OSNOVNE ŠKOLE: Drama u Nišu

Niška policija podneće krivične prijave protiv dve osobe zbog nanošenja lakih telesnih povreda i učestvovanja u tuči. Kako saznajemo, prijave u redovnom postupku biće podnete protiv N. M. (20) iz okoline Aleksinca i S. M. (21) iz Niša, koji su započeli sukob.

HAOS U NIŠU: Devojčicu oborio auto, muškarca UJELA ZMIJA, a tri žene IZUJEDALI PSI LUTALICE!

- N. M. je ramenom u prolazu zakačio dvojicu gostiju, očigledno tražeći kavgu. Mada su ti momci pokušali da izbegnu sukob, rekavši mu da je  sve u redu, N. M. je jednog od njih posekao nožem po stomaku. Između njih je počela tuča u koju su se uključili i prijatelji obe sukobljene strane. Konobari su pokušali da ih razvade, ali je S. M. jednog od njih udario stolicom, a njegovi prijatelji su ga šutirali. Tuča se nastavila ispred pivnice što je video suvlasnik ove radnje sa svoje terase i dotrčao kako bi zaustavio sukob. Međutim, i on je dobio udarac po desnoj šaci - kažu naši izvori.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policija je saopštila da radi na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luciano

    11. jun 2016 | 10:53

    Hahahaha "suvlasnik dobio udarac po desnoj saci"

  • Mosa

    11. jun 2016 | 14:11

    Laka telesna povreda i ucestvovanje u tuci??? Dve osobe izbodene nozem!!! Bravo za kvalifikacuju! Kad je kolega policajac u kafanskoj tuci zadobio ubodnu ranu i laku telesnu, pored mucenja, kvalifijacija je glasila ubistvo u pokusaju, dakle isti slucaj. Ccccccccc

  • Janez Drn

    11. jun 2016 | 15:55

    Dosli seljaci u grad da se malo prave mangupi,takve treba maksimalno kazniti za primer drugim seljomberima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA