HAOS U NIŠU: Devojčicu oborio auto, muškarca UJELA ZMIJA, a tri žene IZUJEDALI PSI LUTALICE!

Prema rečima lekara, najteže je prošao stariji muškarac kojeg je jutros oko 6.30 časova vozilo "pokosilo" kod podvožnjaka u Borskoj ulici

  • 3

U dve saobraćajne nesreće, dva pešaka su povređena, jedna osoba je hospitalizovana zbog ujeda zmije, a tri osobe su zatražile pomoć lekara zbog ujeda pasa u protekla 24 sata u Nišu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

TEŠKA NESREĆA NA AUTOKOMANDI: Muškarac (25) prevezen na reanimaciju

Prema rečima lekara, najteže je prošao stariji muškarac kojeg je jutros oko 6.30 vozilo "pokosilo" kod podvožnjaka u Borskoj ulici."Čovek je zadobio teže povrede glave i nogu i prebačen je u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja", rečeno je u Hitnoj pomoći.

KAKO PREŽIVETI UJED ZMIJE U SRBIJI: Evo šta NIKAKO NE SMETE, a šta morate da uradite - ODMAH! (FOTO)

Ekipa Hitne pomoći juče oko 18 časova pružila je pomoć devojčici (12) koju je vozilo oborilo u samom centru grada, u Ulici Nikole Pašića.

Foto - Ilustracija: Telegraf Foto - Ilustracija: Telegraf

- Devojčica je srećom zadobila lakše povrede, ali je prebačena u Klinički centar na dalje lečenje - dodaju u Hitnoj pomoći.

Medicinska ekipa ove zdravstvene ustanove juče ujutru intervenisala je i u Gornjem Matejevcu kraj Niša pošto je muškarca (46) ujela zmija. On je, prema rečima lekara, prebačen na lečenje na Kliniku za infektivne bolesti.

Od početka godine na Klinici za infektivne bolesti zbog ujeda zmije zbrinute su četiri osobe sa područja Niša.

Čopor pasa lutalica juče i prekjuče izujedao je tri žene u Somborskoj ulici kod broja 57.

Dvadesetdvogodišnja M.S. ujedena je za desnu butinu juče oko 17.30 sati a oko 23 sata napadnuta je B.J. (48) koju su psi ujeli za levu potkolenicu. Dan ranije, lutalije su za desnu butinu ugrizle A.Ž. (32).

(Telegraf.rs/D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    9. jun 2016 | 11:12

    Tako je to kad po zakonu ne smes ubiti zmiju ne smes ubiti srrsljena ne smes ubiti psa lutalicu e zato ce oni pojesti nas na zapadu su isti ti zakoni ali postoje sluzbe koje se time bave a kod nas postoji samo zakon e sad ti izujedeni u nisu trebaju da tuze drzavu srbiju to jest macehu svome narodu

  • Vlajko

    9. jun 2016 | 11:01

    Tuziti organizaciju za zastitu zivotinja jel oni primaju platu greju fotelje a nista ne rade.

  • neko

    9. jun 2016 | 13:08

    Opet Nis, opet psi, pa kako kad su svi pohvatani. Sta se ovo desava ja ne razumem. Dakle ljudi su ih opet poizbacivali, i opes su psi krivi, ma nemoj. E pa nislije preispitajte svoje sugradjane, mislim da se krivac nalazi medju vama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA