JA SAM PEDOFIL, POMOZITE MI DA UMREM: Potresna ispovest inženjera, kog privlače deca i muškarci

Kada je imao 15 godina, zaljubio se u dečaka svog uzrasta, takvu svoju seksualnost ne može da prihvati pa Belgijanac, 39-godišnji inženjer želi da umre i traži eutanaziju

  • 2

Jedan Belgijanac, kog privlače mladi muškarci i dečaci, želi da se podvrgne eutanaziji, jer ne može da živi sa svojom seksualnošću. Ovaj 39-godišnji inženjer, koji je govorio za BBC pod pseudonimom “Sebastijan”, kaže da je njegova seksualnost “nepodnošljiva”.

- To je stalna patnja. Kao da sam zatvorenik svog tela. Ne mogu da izlazim napolje. Stalno je prisutan osećaj stida. Umoran sam od toga da me privlače osobe koje ne bi trebalo da me privlače. To je suprotno od onoga što želim - priča on.

Eutanazija je legalizovana u Belgiji 2002. i dopušta se u slučajevima “stalne i nepodnošljive fizičke ili mentalne patnje”. Samo u 2013. registrovano je 1.807 eutanazija, a već 2015. taj broj porastao je na 2000. I eutanazija, koju sprovodi isključivo lekar i asistirano samoubistvo, odnosno čin namernog pomaganja drugoj osobi da sebi oduzme život, nelegalni su u većini država sveta.

EUTANAZIJA UŽIVO: Pogledajte kako je ovaj čovek presudio sam sebi! (VIDEO)

Sebastijan je započeo dugi proces dobijanja saglasnosti za eutanaziju letalnom injekcijom, dobivši dozvolu jednog lekara. U psihijatrijskim slučajevima, tri lekara moraju da se saglase o toj proceduri, a dvojica njih u slučaju fizičke bolesti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sebastijanu je smrt na umu još od detinjstva: 

- Celi moj život me je vodio do ove odluke. Moja majka je imala demenciju i mentalno nije bila u redu. Članovi moje porodice bili su strogi katolici koji su se žestoko protivili homoseksualnosti. Bio sam usamljen, povučen i fizički sputan. Plašio sam se da idem napolje, da stalno budem okružen ljudima.

Kada je imao 15 godina, zaljubio se u dečaka svog uzrasta. Međutim, nije mogao da prihvati svoju seksualnost i smatrao ju je “nepodnošljivom”.

- Dva puta sam se zaljubio kasnije, u 18-godišnjaka i 22-godišnjaka. Osećao sam olakšanje što sam sposoban da se zaljubim u mladiće koji su izašli iz adolescencije. Uprkos tome, ova seksualna orijentacija je nepodnošljiva za mene. Ne mogu da je podnesem i nikad neću moći - kaže on.

ZLOSTAVLJAO 200 DECE I SVE TO SNIMAO: On je jedan od najgorih pedofila na svetu (FOTO)

Iako se lečio 17 godina, i dalje ga privlače adolescenti. Priznao je da je gledao slike dečaka i mladića, ali da nikad nikog nije seksualno napao. Nakon pokušaja samoubistva, rekao je lekarima da smatra da je pedofil, ali kaže da oni nisu prihvatali njegovu samodijagnozu.

- Rekli su mi: "Izmišljaš. Nastavi sa svojim životom", i da nisam pretnja deci. Proveo sam četiri godine u psihijatrijskoj bolnici, bio pacijent osam psihologa, četiri psihijatra i jednog seksologa. Čak sam se predao policiji 2014. a oni me uputili na drugog psihologa - kaže Sebastijan.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Da li će nam dozvoliti UBISTVO IZ MILOSRĐA?

On tvrdi da društvo ne razume patnju pedofila:

- Nikad nisam želeo da naškodim deci. Nemam taj impuls. Više je reč o ljubavi, ali društvo se s pravom protivi takvim vezama, tako da ne želim ništa više. Samo me pakao čeka.

Latifa Benari, osnivač udruženja L’Ange Blue u Francuskoj koje nudi pomoć pedofilima da spreče nanošenje zla drugima, kaže da je Sebastijan s njom stupio u kontakt mejlom pre oko šest meseci i tražio od nje da mu pomogne da umre. Međutim, Benari se nada da će on ipak pristati da živi.

- Pedofilima je potrebna alternativna struktura, koja ih ne osuđuje. Kada mu nije pomoglo tako mnogo psihologa, to znači da su omanuli u svojim dužnostima - smatra ona.

(Telegraf.rs / Izvor: Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....♡....ivana

    11. jun 2016 | 18:35

    Jadan covek....bar je iskren sam sa sobom i drugima.....

  • Jakov

    11. jun 2016 | 18:19

    Pucaš sebi u glavu.. Najbrže i ne treba ti ničija dozvola.. :-/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA