≫ 

"PRUŽAŠ MI RUKU, TAKO BIH JE SA APETITOM ODSEKAO": Dever ubijene Jelene objavio pesme čiji su stihovi ŠOKIRALI Srbiju!

"Daj mi četkicu i zelenu boju da naslikam ti sluz, ljigavu sluz njihovog osmeha..." Samo su neki od stihova koji se pojavljuju na blogovima Miloša Marjanovića, devera svirepo ubijene Jelene

Ekipa Telegrafa je pronašla blogove koje vodi i piše Miloš Marjanović, dever svirepo ubijene Jelene Marjanović, za čijim se ubicom i dalje traga. On se na internetu potpisuje kao Alimpije Gregor Sizeren i poseduje dva bloga na kojima piše pesme, profil na mreži MySpace i kanal na Youtube. Javnost je zadnjih dana u žižu interesovanja stavila upravo njega zbog izjave da treba ispitati porodicu Krsmanović, ali i zbog njegovih slika na Fejsbuku.

JELENIN DEVER U PANICI: Plaši se da će ga optužiti za pevačicino ubistvo zbog slika na Fejsbuku (FOTO)

BLOG MRTVOROĐENČE / APRIL 2010.

Blog Miloša Marjanović Mrtvorođenče je blog, kako on kaže, "o košmaru koji nikako da se završi". Pisan je tokom aprila 2010. i na njemu su objavljena tri teksta. U opisu bloga piše da je "život put kojim ide krdo slepih ljudi" i da je "mrtvorođenče" putokaz.

Jedan tekst nosi naziv Rekvijem mom interesovanju za ovu zemlju, i u njemu je uglavnom bilo reči o "nebitnim ljudima koji se pojavljuju na TV", kao i o pozivu da je Srbija napusti. Zatim je pisao pesme Psu od srca i Nebeski izrod.

Foto: myspace.com Foto: myspace.com

Pesma "Psu od srca" pisana je 23. aprila 2010. i u njoj najviše zaprepaštava stih:

/ "Gledaš me u oči... / Pružaš mi ruku... / Tako bih je sa apetitom odsekao... / Mislila si da svi krvare od sreće / Što će tebe novu upoznati... / Mislila si da nekoga interesuje tvoj novi život..." /

Pesma Nebeski izrod počinje stihovima: "Lorde, koliko ćeš još očiju povaditi šestarom?" U njoj su posebno zanimljivi stihovi da on "nikad nikog neće ubiti zbog bajke", "da zna ko će prvi krkljati i moliti", "i nemoj se pitati koga ću prvo zaklati", on "traži samo jedan dan, ali Deda Mraz je zaklan".

Printskrin: Blog Mrtvorođenče, Miloš Marjanović Printskrin: Blog Mrtvorođenče, Miloš Marjanović

Cela Borča zgranuta novom izjavom Miloša Marjanovića, devera ubijene Jelene!

BLOG ALIMPIJE GREGOR SIZEREN / JUL 2015.

Na drugom blogu pisanom tokom jula 2015, a koji naziv nosi i njegov nickname na internetu, ALIMPIJE GREGOR SIZEREN sadrži slične mračne teme. Ima četiri teksta u kojima govori da "tvoje stope gaze vezanih očiju", oko njega "krvoloci marširaju", traži ljubičastu boju "da naslika strah".

/ "Daj mi četkicu i zelenu boju / Da naslikam ti sluz / Ljigavu sluz / Njihovog osmeha..."

Zatim traži crvenu boju da "naslikam ti bol što priziva smrt", a zatim naposletku traži crnu boju kojom će biti jasno da je kraj.

Foto: myspace.com Foto: myspace.com

Govori u pesmama o "pokojniku u rđavim lancima", "otrovnoj krvi", "usnulom anđelu čuvaru". Govori da "dom ne postoji", da ga je "u reci zlobe progutao mrak". Traži da ga neko "odvede odavde" jer je "ova reka dušu sledila".

Neprekidno se kroz pesme provlači termin "reka zlobe" u kom neko ima izbor "da ga odvede ili pusti da pluta i da se udavi".

On živi "u kući od lave kao fetus u grču", a kroz "njegovo telo sečiva protiču", on iz "dubina priziva" "rukama u kamen spojenim".

Printskrin: Alimpije Gregor Sizeren, Miloš Marjanović Printskrin: Alimpije Gregor Sizeren, Miloš Marjanović

Poslušajte jednu od pesama koje smo pronašli na kanalu Miloša Marjanovića na mreži Youtube.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Svrdlo

    14. jun 2016 | 13:23

    Sta jos cekas policijooo !

  • joja

    15. jun 2016 | 17:18

    Iz koga je krenuo i gde je stigao spermatozoid - ništa čudno

  • Psiholog

    14. jun 2016 | 14:09

    Čitala sam njegove pjesme,gledala slike i nikako mi nije jasno otkud toliko mraka u jednom čovjeku?Čovjeku iz "vjerničke" porodice? Meni bi bilo interesantno čuti mišljenje nekog psihologa,koji bi imao uvid u ove njegove umotvorine,njegovu ličnost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA