DA LI ĆE OVAJ IZUM USPETI DA ZAMENI NOVAC I KARTICE? Ovo je PRSTEN sa čipom za plaćanje!

Njegova upotreba je vrlo jednostavna: za potvrdu plaćanja potrebno dovoljno je samo približiti prsten terminalu, bez ikakvih unošenja lozinki i pinova i račun će biti plaćen

  • 4

Visa je za svoje korisnike osmislila najrevolucionarniji način plaćanja. Ona je, naime, umesto paprinog novca, kartica, baterija, ekrana... osmislila prsten koji u sebi ima ugrađen čip.

Ovaj izum još nije u opticaju, trenutno ga testiraju, a osmišljen je sa idejom da se značajno olakša plaćanje sportistima na predstojećim Olimpijskim igrama u Brazilu, piše Cnet.com.

U Srbiji više od 1,2 milliona građana kupuje online!

Kako je Visa jedan od sponzora OI, odlučila je da takmičare koliko-toliko oslobodi nošenja velikog prtljaga tako što bi im za kupovinu bio dovoljan Visin prsten.

AIK BANKA I VISA VAS NAGRAĐUJU: Koristite Visa platne kartice AIK Banke i osvojite vredne nagrade!

Njegova upotreba je vrlo jednostavna: za potvrdu plaćanja potrebno dovoljno je samo približiti prsten terminalu, bez ikakvih unošenja lozinki i pinova i račun će biti plaćen.

KORISNO: Ovo su bankarske kartice kojima možete da plaćate na rate!

Ako prođe testiranje, prsten bi trebalo da nosi 45 sportista.

Pogledajte kako funkcioniše prsten:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    14. jun 2016 | 20:13

    Gospodar prstenova

  • Ocajnono pero

    14. jun 2016 | 20:44

    Sledeci korak je cip pod kozu, nemoras da mislis, nemoras da nosis nista priblizis ruku i resen problem to dto si zigosan uslovno receno nema veze. Nacisti su trtovirali br.savrmeni nacisti vas cipuju da se nemucite. Mislite o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA