ZBOG NJIH JE PLAKALA CELA SRBIJA: Zašto su svi poverovali u priču Stefanovog brata o TROJICI MUŠKARACA U CRNOM AUTOMOBILU?

Uroš je poriznao policiji da otmice nije bilo tek pošto je pronađeno telo jadnog dečaka, a obdukcija je pokazala da se utopio

  • 1

Na današnji dan pre tačno godinu dana u reci Karaš pronađen je leš dečaka Stefana Ilića (12) iz Subotice, koji se utopio u njoj u prisustvu mlađeg brata Uroša (9) a koji je svojom verzijom o ovom tragičnom slučaju obmanuo čitavu javnost.

Sećate li se Stefana (12) koji je pre godinu dana "otet", pa je pronađen mrtav? Evo šta se STVARNO DESILO!

I dan-danas se postavlja pitanje i prepričava kako su svi poverovali u Uroševu verziju da je Stefan, zapravo, otet, što je celu Srbiju diglo na noge.

NE ODVAJAMO SE OD UROŠA, PLAŠIM SE ZA DRUGU DECU: Naježićete se od reči oca nastradalog Stefana Ilića!

Uroš je, da podsetimo, ispričao da im je dok su čuvali ovce na poljani prišao crni automobil i da su ih trojica muškaraca pitala da li znaju gde mogu da pecaju. Pošto su im prišli blizu, muškarci su pokušali da ih otmu, Uroš je pobegao, a Stefan nije uspeo.

Foto: Youtube Foto: Youtube

DA LI JE STEFANA ILIĆA UBIO ROĐENI BRAT? Novi detalji otmice iz Banatske Subotice koja je potresla Srbiju!

Ispostavilo se međutim, da je Uroš, kako su ga stručnjaci MUP-a opisali, visokointeligentno dete sklono manipulativnom ponašanju.

Ali, prava istina se saznala tek pošto je telo jadnog dečaka pronađeno i obdukcija pokazala da se utopio. Tek tada, Uroš je priznao policiji da je izmislio otmicu.

- Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da ga spasi brata, ali nije uspeo - ispričala je prošle godine Svetlana medijima.

Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook

TUŽNA ISPOVEST MALOG UROŠA ILIĆA: Pružio sam Stefanu štap, da ga spasim, ali sam se plašio da ću i ja upasti u vodu!

Dečak se, naime, uplašio reakcije roditelja, pa je izmislio priču, jer je mislio da će njega da okrive. To u tom trenutku nikome nije palo na pamet, kao da su se svi slepo držali one čuvene "da dete ne laže" i da "roditelji slepo veruju svojoj deci".

Umesto uzimanja u obzir i drugih okolnosti pod kojima je "nestao" Stefan, svi su slepo poverovali u Uroševe reči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobi

    15. jun 2016 | 12:04

    To je dokaz da u policiji rade nestrucni ljudi, kad se dogodi da ih malo dete koje je malo bistrije od ostale dece,moze vrlo lako prevariti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA