Karamarko podneo ostavku na mesto prvog potpredsednika vlade!

On je rekao da je rezultatom Komisije za sukob interesa, koja je razmatrala ovaj, kako je rekao, tzv. njegov slučaj - i nezadovoljan i zadovoljan

  • 3

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je danas podneo ostavku na mesto prvog potpredsednika vlade, izjavio je da je odluka nadležne komisije da je on u sukobu interesa donesena pod pritiskom i da će se obratiti Upravnom sudu.

U BUDVI BEZ VODE 10.000 GOSTIJU: Regionalni vodovod u kvaru, TURISTI OČAJNI!

- Mislim da je ta odluka na neki način isforsirana pritiskom ne znam koga i ne znam čega i na Upravnom sudu ću je potpuno, potpuno pobiti - rekao je Karamarko na vanrednoj konferenciji za novinare

Dodao je da ta odluka potvrđuje da realnog sukoba interesa nema.

On je rekao da je rezultatom Komisije za sukob interesa, koja je razmatrala ovaj, kako je rekao, tzv. njegov slučaj - i nezadovoljan i zadovoljan.

Nezadovljan je, kazao je zato što su utvrdili "nekakav sukob interesa", a zadovoljan jer je taj sukob interesa zasnovan na, kako je rekao, nekom neformalnom sastanku koji je on imao u vladi na kojem nije bilo nikakvih zaključaka.

- To što sam kao prvi potpredsendik iznosio svoje stavove je prirodno i normalno. Ako nije onda znači da smo se vratili navreme verbalnog delikta, što me ne bi previše veselilo - rekao je Karamarko. istakavši da "čovek, koji je predsednik stranke, mora imati svoj stav".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    15. jun 2016 | 21:56

    Karamarko , karamarko bas je iskarao samog sebe mislim prokleo.

  • Milorad

    16. jun 2016 | 10:50

    hrvatska vlada i narod nemogu se oprati od zla ni za sto godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA