≫ 

MISLIO JE DA MU JE LOŠE ZBOG VRUĆINE: Detalji tragične smrti Milorada Mandića Mande

Manda se juče ceo dan loše osećao i žalio na mučninu, čak je i povraćao. Mislio je da mu je loše zbog vrućine, pa se nadao da je to samo kratkotrajna prolazna faza i da će izdržati dok ne dođe kući

Jedan od najboljih srpskih glumaca Milorad Mandić Manda preminuo je u 55. godini na sceni Ustanove kulture Vuk Karadžić u Beogradu tokom izvođenja monologa Kapetana Kuke. Naglo mu je pozlilo tokom pretpremijere dečje predstave Petar Pan. Pao je ispred svog sina, koji takođe igra u predstavi.

- Manda se juče ceo dan loše osećao i žalio na mučninu, čak je i povraćao. Mislio je da mu je loše zbog vrućine, pa se nadao da je to samo kratkotrajna prolazna faza i da će izdržati dok ne dođe kući - rekao je za Kurir izvor iz pozorišta.

HVALA TI ZA SVE DIVNE TRENUTKE: Poznati se oprostili od Mande

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Na početku predstave sve je bilo u redu, niko nije ni slutio šta će se desiti. Međutim, odjednom je pao, a Milan Karadžić i Dragan Bjelogrlić su mu odmah pritrčali u pomoć. I ostale kolege su bile uz njega. dozivali su ga, blago šamarali, polivali vodom. Pritrčala je  i Sloboda Mićalović, koja je sa ćerkom bila u publici. U publici je bilo lekara, pa su i oni priskočili u pomoć. U roku od nekoliko minuta došla je i hitna pomoć, a ubrzo je stigla i Mandina supruga Anastasija, koja je bila veoma potresena. Publika je bila ubeđena da je sve to deo predstave, pa se nije ni uznemirila, ali kad je spuštena zavesa, bilo im je jasno da se nešto dešava. Oni su zamoljeni da napuste salu - priča izvor.

(VIDEO) Živeo je za pozornicu, na njoj je i završio: MANDA OTIŠAO BEZ POSLEDNJEG APLAUZA

Po pisanju medija, Manda je nekoliko sati bio u besvesnom stanju, a srušio se na svog sina, koji je takođe igrao u predstavi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Sumnja se da je u pitanju srce. Manda se u poslednje vreme mnogo nervirao. Dosta je radio, snimao, trčao je na sve strane.  Razmišljao je o renoviranju Pozorišta Boško Buha, muka ga je stigla - završava izjavu izvor iz pozorišta, čiji se identitet ne otkriva iz razumljivih razloga.

POSLEDNJI MANDINI TRENUCI: Sloboda Mićalović gledala predstavu, pa iz publike istrčala da oživi kolegu

Iz Hitne pomoći juče na kratko su prokomentarisali da je njihova ekipa poslata u UK Vuk Karadžič jer je, kako su naveli, "jednom glumcu pozlilo".

Pozivamo vas da nam u komentarima napišete po kojim ulogama ćete najviše pamtiti Milorada Mandića Mandu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    16. jun 2016 | 12:20

    Surovi živote! Sve su mu uloge bile jedinstvene! Još jedan dokaz kako stresno živimo.

  • Liberto

    16. jun 2016 | 12:30

    Da li će neko kazniti bankare koji su ljudima preporučivali zbog niže kamate i "navodne" stabilnosti kredite u švajcarskim francima?

  • Cy

    16. jun 2016 | 12:36

    Moj najomiljeniji glumac mogao je da glumi bilo koji ulogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA