≫ 

NEZAPAMĆEN UŽAS U BEOGRADU: Žena zarazila 6 DEČAKA VIRUSOM HIV?!

Kod svih dečaka je potvrđen virus hepatitis, a sumnja se i na HIV. U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je Vesna namerno imala polne odnose sa dečacima, kako bi im prenela virus

  • 23

Nedavna beogradska policijska hapšenja prostitutke Vesne M. (24) iz naselja Mali Mokri Lug kod Beograda, otkrila je mnogo jeziviju priču koja se odvijala na ulicama glavnog grada. Ova žena je organizovala grupu od šest dečaka koji su morali za seks da joj plate prosjačenjem.

IMALA SAM SEKS SA 1.000 MUŠKARACA: Ispovest hrvatske prostitutke!

Naime, otkriveno je da im je tokom odnosa prenela virus HIV, odnosno da ih je zarazila hepatitisom C, i dečaci, uzrasta od 12 do 15 godina su sada na lečenju. Sumnja se da im je izolovan i HIV, ali se takav podatak još ne objavljuje zvanično.

IMALA SAM SEKS SA 24 POLICAJCA: Tinejdžerka prostitutka otkrila detalje o seks-skandalu u Americi! (VIDEO)

Vesni M. je potvrđeno prisustvo oba virusa, i ona je na lečenju.

- O drami koja se odvijala nedaleko od centra grada sasvim slučajno se saznalo. Jedna žena je prijavila da stalno viđa neko dete po Zvezdarskoj šumi i da sumnja da je oteto. Kroz nekoliko dana je prijavila da ima još dece - navodi izvor blizak istrazi.

Foto-ilustracija: Foter/Ice Blade Foto-ilustracija: Foter/Ice Blade

Patrola zvezdarske policije je krenula da vidi šta se dešava, tamo su otkrili Vesnu i dečake i jezivu priču, prenose Novosti.

- Nejasno je pod kojim okolnostima je ona stupila u kontakt sa decom - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Bila je priča da su kidnapovani, ali to nije tačno. Reč je o dečacima iz razorenih porodica, koji se lako vezuju za ljude. Ona ih je navodila na seks, a pošto nisu imali da joj plate, ona ih je terala da prose i daju joj novac. Sada su bolesni.

Tokom istrage utvrđeno je da su četvorica dečaka iz Beograda, a jedan iz Čačka i Valjeva.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Victor Habbick Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Victor Habbick

- Vesna nije radila sama imala je makroa za kojim sada policija traga. Ovim slučajem se bavi i tužilaštvo. Ona tvrdi da nije znala da je bolesna, ali sumnja se da laže - kaže naš izvor.

Kod svih dečaka je potvrđen virus hepatitis, a sumnja se i na HIV. U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je Vesna namerno imala polne odnose sa dečacima, kako bi im prenela virus.

- Koliko je ona zarazila ljudi, još se utvrđuje jer tokom odnosa nije koristila zaštitu - govori izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljana

    17. jun 2016 | 09:04

    vesti, koje pristižu zadnjih godina , nadmašile su vrhunske horore :(

  • ZILE

    17. jun 2016 | 09:00

    DOZIVOTNA KAZNA ZATO STO JE ZARAZILA OVE KLINCE!!!!!!!!!!!

  • Isko

    17. jun 2016 | 09:33

    Pa ni kondom nije 100% zaštita. Pre koju godinu bila je vest da su godinu dana plaćali nekoliko prostitutki da samo sa kondomom imaju seks sa mušterijama, pa su opete neke kasnije bile zaražene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA