UBILA JE SEKTA, GURNUTA NIZ STEPENICE, IZUDARANA KAMENOM I FRANCUSKIM KLJUČEM: Sve teorije ubistva Jelene Marjanović! (VIDEO)

Sve teorije ubistva Jelene Marjanović na jednom mestu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan M

    20. jun 2016 | 11:08

    Samo bih postavio jedno pitanje koje nas moze podstaci na posteno logicno razmisljanje. Mozemo primetiti da u Srbiji postoji jedna tendencija da se svaki dogadjaj koji se odigra, recimo ubistvo ili silovanje, a koje su pocinili pripadnici nekih drugih crkava ili pak vera - prikaze kao zlocin sekte, ili pogubnog sektaskog delovanja. Moje pitanje u vezi ovoga je sledece. Zasto se zlocini "ubistva, silovanja, itd.. koje ucini neko ko ima deklarativno pripadnistvo Pravoslavnoj crkvi - ne prikaze kao zlocin Pravoslavne crkve, ili pogubnog delovanja Pravoslavlja, posebno ako se statisticki sagleda - da je odnos ubistava ili silovanja koje pocine ljudi ove crkve u odnosu na druge crkave koje drustvo deklarise kao sekte - daleko veci. Takodje, smatram da se ovakvi pojedinacni slucajevi zloupotrebljavaju za borbu verskih i nacionalnih ekstremnih grupa protiv verskih neistomisljenika, sto ovaj svet vraca u mracni srednji vek progonstva.

  • Ma u mau

    19. jun 2016 | 10:28

    Tražite dokaz u kući i dvorištu aman

  • Neki veliki drmr

    18. jun 2016 | 16:11

    Kao što već rekoh, meni su samo dve opcije aktuelne. Ili neko važan (osoba ili organizacija) biva prikrivan sa nekih viših instanci ili se nema čvrstih dokaza o učešću članova porodice da bi se zadovoljilo pravosuđe. Nedopustivi propusti u istrazi ukazuju na ovo prvo, a opet, sve ovo što se piše o porodici nagoveštava njihovu umešanost. Možda su krivi, možda su umešani, možda su i izvršioci, a možda nisu ni umešani ni krivi ali izgleda mi da definitivno ZNAJU šta se odigralo tog kobnog dana. Verujem i da NISU želeli da do toga dođe, ali su bili nemoćni da spreče. Iz nekog VAŽNOG razloga ne smeju da obelodane priču, možda su čak pod PRINUDOM i pomagali oko PRIKRIVANJA zločina i uklanjanja tragova. Ako je tako, to onda opet ukazuje na ovo PRVO. Ipak ne verujem da je ubica neki manijak s ulice ili bolesni iskakač iz grmlja, neki lokalni obućar Žika, omiljen lik u gradu, ali u svom slobodnom vremenu još uvek neotkriveni serijski ubica koji leči traume iz detinjstva svojim bolesnim hobijem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA