≫ 

DETALJI SVIREPOG UBISTVA LUKE POPOVA: Voditelja do smrti mučili metalnom šipkom ZBOG DVA TELEFONA! (FOTO)

O teškom i svirepom ubistvu, u šoku i neverici je cela Srbija.Meštani Srpskog Krstura o pokojnom Luki Popovu govore samo najlepše, te i da je kao rukovodilac KUD-a vodio folklorni ansambl, često priređivao kulturne događaje u ovom mestu i tako unosio život Srpskom Krsturu

  • 29

Svirepo ubistvo Luke Popova(60) iz Srpskog Krstura, radnika Opštinske službe u Novom Kneževcu i radio novinara, otkriveno je brzom akcijom Policijske uprave u Kikindi koji su pre nekoliko sati priveli troje osumnjičenih za svirepo ubistvo.

Uhapšene tri osobe zbog ubistva voditelja: Devojka i dva maloletnika priznali da su usmrtili Luku Popova

Dvoje malololetnika N.N. (16), i N.N.(17) u pratnji devojke Gabrijele K. (27), koja je u emotivnom odnosu sa sedamnaestodgodišnjim maloletnikom iz Srpskog Krstura, upali su sinoć u kuću Luke Popova sa namerom da ga opljačakaju, nakon bezuspešnog pokušaja da ih spreči, maloletnici su nekoliko puta metalnom šipkom po glavi i telu udarali Luku Popova dok nije podlegao povredama.

OVO JE UBIJENI LUKA POPOV, VODIO JE "ŽELJE I POZDRAVE": Šok i neverica posle zločina u Srpskom Krsturu

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako Telegraf saznaje, troje osumnjičenih su Popova udarali po glavi i telu, a zatim ga ostavili u kući gde je i preminuo. Prema saznanjima do kojih smo došli iz kuće pokojnog Popova, ubice su odnele samo dva mobilna telefona.

O teškom i svirepom ubistvu, u šoku i neverici je cela Srbija.Meštani Srpskog Krstura o pokojnom Luki Popovu govore samo najlepše, te i da je kao rukovodilac KUD-a vodio folklorni ansambl, često priređivao kulturne događaje u ovom mestu i tako unosio život Srpskom Krsturu.

Udruženje novinara Srbije i Društvo novinara Vojvodine zatražili od policije da se hitno otkriju OKOLNOSTI UBISTVA Luke Popova

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Brojne kolege i prijatelji, još uvek su u šoku, ne veruju da Luke nema. Važio je za dobrog čoveka i prijatelja, vedar i nasmejan, živeo je sam ali je imao mnogo prijatelja i poznanika koji za njega imaju samo reči hvale.

Osumnjičeni su nakon privođenja priznali izvršenje krivičnog dela.

Od Luke Popova u poslednjem pismu oprostili su se i članovi KUD „Milan Ajvaz“

Od dragog prijatelja i dobrog čoveka oprostili su se članovi i mnogobrojni prijatelji KUD „Milan Ajvaz“ koji su se preko društvenih mreža poslednji put oprostili od velikog čoveka, jednog od omiljenijih u Srpskom Krsturu:

- Reči su suvišne... Dela govore o tebi. Mnogobrojni festivali, razna putovanja, kako u zemlji tako i u inostranstvu, višegodišnje organizacije letnjih događanja... Živeo si za to... Do poslednjeg trena... Hvala ti Luka na svemu... Uvek ćemo te se sećati i večno ćeš živeti u nama i kroz nas... Zauvek tvoji igrači, članovi i mnogobrojni prijatelji KUD „Milan Ajvaz“... Počivaj u miru...

(D.Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficofica

    18. jun 2016 | 00:05

    Smrtna kazna!Dokle vise da se kriju iza svojih godina,maloletni a ubijaju i muce. Ne treba gledati godine vec pocinjeno zlodelo i na osnovu toga presudjivati!

  • Zvrk 89

    17. jun 2016 | 23:58

    Vratite smrtnu kaznu!Ima je i Kina!

  • SAŠA FRANKFURT

    17. jun 2016 | 23:21

    Smrtna kazna da se vrati, nema maloletni punoletni!! Kad su znali da muce i ubijaju bili su sigurno mali!? A ova rospija od 27 god mogla je barem da proba da ih odvrati od toga (pod uslovom da je smela)!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA