JELENA ZNALA ZA ZORANOVE ŽENE: Pevačica ćutala o tajnom dopisivanju njenog muža!

Da Zoran vodi tajni virtuelni život noću, potvrdila je i Rada Matić (35) iz Beča, koja je dospela u žižu javnosti nakon prepiske sa pevačicinim mužem

  • 89

Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, čije ubistvo još nije rasvetljeno, često se svađala sa svojim suprugom Zoranom Marjanovićem, jer je otkrila da se noću tajno dopisuje sa drugim ženama, otkriva izvor blizak bračnom paru. Jelena je ovaj "hobi" svog muža otkrila sasvim slučajno, i tada su među njima počele trzavice.

UBILA JE SEKTA, GURNUTA NIZ STEPENICE, IZUDARANA KAMENOM I FRANCUSKIM KLJUČEM: Sve teorije ubistva Jelene Marjanović! (VIDEO)

- Zoran bi se noću zatvarao u svoj studio, u kojem bi ostajao do jutra i preko Fejsbuka ili Vajbera bi se do ranih jutarnjih sati dopisivao sa drugim ženama, a sa nekima je ugovarao i susrete uživo. U toj prepisci ima i lascivih poruka, mada je Zoran znao da svojim virtuelnim prijatejicama  u ranu zoru šalje linkove i traži da čitaju o nekim čudnim temama. U tome je bio uporan, pa bi tražio i od njih da budu poslušne, i da čak u pet ujutru čitaju neke tekstove - priča dobro obavešteni izvor, piše Alo.

Foto: Telegraf.rs/Pink TV Foto: Telegraf.rs/Pink TV

STRUČNJACI SU UBEĐENI: Jelenino ubistvo je naručio vođa sekte!

Da Zoran vodi tajni virtuelni život noću, potvrdila je i Rada Matić (35) iz Beča, koja je dospela u žižu javnosti nakon seks - skandala sa pevačicinim mužem, sa kojim se dopisivala mesec dana posle ubistva pevačice. Matićeva je izjavila da se sama javila Zoranu, koji je čak, kako tvrdi, tražio od nje da ispuni neke njegove "bolesne fantazije".

- Kada je Jelena videla u njegovom mobilnom telefonu poruke, šokirala se jer je sve vreme mislila da joj je Zoran veran, i da noću komponuje u njihovom studiju, pa su od tada razmirice među njima bile sve češće. Svoje otkriće povereila je samo najbližim prijateljicama, ali nije htela da time potrese majku, koja boluje od karcinoma, pa je pred njom i petogodišnjom ćerkicom Janom uvek bila vesela i raspoložena za priču - priča blizak prijatelj ove porodice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Očevici su ispričali policiji da su na dan Jeleninog ubistva videli kako se ona i Zoran svađaju na nasipu u Crvenki, gde je ona došla da džogira. Inače, policija nastavlja intenzivnu potragu za Jeleninim ubicom, a prema saznanjima, istraga ide sporo zbog brojnih i složenih veštačenja.

- Policija je suzila krug osumnjičenih, a ponovo će zbog Jeleninog ubistva da ispita članove porodice Marjanović. Iako postoje brojne spekulacije o tome da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu, pa doneta na nasip u Crvenki, one su se pokazale kao netačne - kaže sagovornik koji je upućen u istragu.

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

ZAKLJUČANA KAPIJA KOD JELENINE MAJKE: Zorica provodi vreme sa Janom, ne želi da je iko uznemirava

O spekulacijama da na mestu zločina nema tragova krvi, izvor kaže da je to zbog činjenice da je telo neko vreme bilo u vodi.

Pevačica "Granda" nestala je 2. aprila ove godine dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Njeno telo sa smrskanom glavom pronađeno je sledećeg dana oko 13 časova u kanalu pored nasipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajdeee?

    19. jun 2016 | 11:32

    Nedostalo više tema?...Dakle, od utvrdjivanje ko je jadnu Jelenu ubio ništa!? Ovo je blam za državu, prekinite više da smišljate naslove, već konstatujte da policija nije sposobna da pronadje ubicu ili jednostavno ima zaštitu!

  • IQ 89

    19. jun 2016 | 14:13

    Istina je...tamo daleko.

  • Гага

    19. jun 2016 | 13:22

    Зар Рада нема паметнија посла него да се ноћу дописује са мушкарцима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA