≫ 

KESIĆEV SKANDALOZAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET! Da li je voditelj preterao i uvredio Srbe? (VIDEO)

Iako se tvrdi da je drugi deo sminka izmontiran, u kojem Kesić za Srbe iz Republike Srpske kaže da su "budale", mnogi smatraju uvredom i ono što je u prvom delu snimka za njih rekao

Voditelj satirične emisije "24 minuta" Zoran Kesić, našao se u žiži javnosti, i to zbog ismejavanja Republike Srpske i Srba. Iako se tvrdi da je drugi deo sminka izmontiran, u kojem Kesić za njih kaže da su "budale", mnogi mu zameraju i smatraju uvredom i ono što je u prvom delu snimka za njih rekao i način na koji se sprdao nazivaju neprimerenim.

KESIĆU PRETE SMRĆU ZBOG MONTAŽE: Ovo je originalni snimak koji je zapalio internet!

Naime, voditelj je komentarisao kako bi referendum Škotske mogao da obezbedi legitimitet i mnogim drugima, koji žarko žele da se osamostale.

- Juče Krim, danas Škotska, sutra Katalonija, preksutra što da ne, Republika Srpska...mada, možda bolje ne Republika Srpska, ne znam da li ste videli kako izgleda na mapi? Na šta ovo liči", rekao je u svojoj emisiji Kesić, koji je naišao na osudu, jer je, prema mišljenju mnogih ovom svojom konstatacijom uvredio Srbe.

U drugom delu snimka, za koji se tvrdi da je izmontiran, Kesić govori "budale", posle čega se smeje, izvinjava, i dodaje "ali jesu". Iako je možda drugi deo snimka montaža, Kesićev komentar na račun Srba i Republike Srpske mnogi smatraju kao ozbiljnu uvredu, koja je naišla na veliku osudu po društvenim mrežama.

Pogledajte snimak, pa ostavite i vi komentar na ovu temu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miso

    19. jun 2016 | 12:04

    Mi se borimo za svoju slobodu, a vi braco nasa umjesto da nam pomognete.... vi nam odmazete.... Ponosan sam sto sam Srbin iz RS, a ne iz Bosne

  • Gadafi

    19. jun 2016 | 12:00

    Smrade .Humor ti je oduvek bio oduran ,a za malo slave i para lupas ko Maksim po diviziji. Izvini se keso braci iz RS.

  • Prijedor-Republika Srpska

    19. jun 2016 | 11:58

    Nikad mi nece biti jasno zasto Srbi iz Srbije nas Srbe iz Republike Srpske ne vole! Isto slavimo slavu, idemo u crkvu...ali ne uvjek smo za njih "bosanci" moj otac prolio krv za Srpsku, tetak pogino, ostali bez dvije kuce koje su spaljene do temelja, ujak i deda ranjeni. Ali me "veliki" srbi to ne priznaju ti si damo mali bosanac i dodjos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA