PROGOVORILA MAJKA JELENE MARJANOVIĆ: Najteže joj je što joj se Jeca nikad nije žalila!

Stalno se preispituje da li je ćerka mogla bar na neki način da joj pokaže da nešto nije u redu

  • 71
Jelena Jeca Krsmanović Marjanović, Zorica Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), poslednjih dana stalno se preispituje da li je ubistvo njene ćerke namešteno ili je u pitanju greška.

Saznali smo šta svekar ubijene Jelene radi USRED NOĆI!

Ovo za Telegraf tvrdi njena komšinica, koja dodaje da u moru informacija koje izlaze na videlo dana, Zorica više ne zna šta da misli.

"KAD GOD JE TRAŽILA, POMAGALA SAM JOJ SVOJIM MOĆIMA": Svekrva ubijene Jelene sa saslušanju u policiji (FOTO)

Takođe, ona jako žali što joj se Jelena, ako je i imala najmanji razlog, nije požalila.

- Ne zna više, jadna žena, šta da misli. Stalno se preispituje da li je Jelena mogla bar na neki način da joj pokaže da nešto nije u redu. Treba joj to da bi sklopila kockice. Ali stalno ponavlja da joj se nije požalila nijednom. Doduše, ona je tri meseca pre toga provela u bolnici - kaže Zoricina komšinica.

Foto: Instagram/indy_official Foto: Instagram/indy_official

Prema njenim rečima, Indi i Jelena nisu bile nikakve drugarice.

"INDI JE BILA LJUBOMORNA NA MOJU SNAJU I ZALJUBLJENA U ZORANA": Svekrva ubijene Jelene iznela teške optužbe na račun pevačice

- Posvađale se jesu jednom pre pet godina, ali nisu se one družile. Nikad nisu bile drugarice. To se za Indi ne može reći, za razliku od Nade Topčagić koja je uvek bila uz Jelenu. Sad, da li je istina da je Indi zaljubljena u Zorana, to ne znam. Ko će to znati - ispričala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stela

    22. jun 2016 | 14:48

    Nije ni htela, ni smela da Vas sekira.Uvek nasmejana, vesela, to je bila njena maska. Tuga i bol su bili njeni pratioci.Jedinu snagu nalazila je u Jani i muzici.naravno i Vama kao jedinom roditelju. Manipulisali su sa njom kao sada sa policijom i celom srpskom nacijom. Nažalost ona im je verovala i to je jplatila glavom.Ne verujem da su stan prodali da bi uložili u njenu karijeru. To su šuplje priče. Neka Vam Bog da zdravlje i dug život da ovu preslatku Janu izvedete na pravi put. Traume će zauvek ostati.Budite hrabri, što jači u ovom trenutku, da bi biste istrajali.Tuga je golema... Jeco andjele počivaj u miru..

  • IQ 89

    22. jun 2016 | 14:47

    Koliko se vidi; nije majka progovorila nego komsinicino blebetanje. Ostavite majku na miru i NE SIPAJTE SO NA RANU jadnoj zeni. Sramote. Sta bi vi radili da Vase majke budu u takvoj situaciji (Ne daj Boze nikome)da li bi I onda brljali, sudili,optuzivali?!

  • Djole.

    22. jun 2016 | 16:11

    Setite se. Ubistvo na brankovom mostu saobracajka. Prikriveno- a svi znamo koje. Pojavio se covek da ribija za milionce evrica ali to je ubistvo u saobr. I za ovo bi platili ali ovde je kazna 40 god pa niko nece za bilo koju sumu. Neki politicar je bio zaljubljen u Jecu a ona ga odbila. E tu lezi zec. Razmislite pre nego sto udarite minus. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA