PROGOVORILA MAJKA JELENE MARJANOVIĆ: Najteže joj je što joj se Jeca nikad nije žalila!

Stalno se preispituje da li je ćerka mogla bar na neki način da joj pokaže da nešto nije u redu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika sada majka i baka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • R.B@@

    24. jun 2016 | 15:02

    Kao sto vec neko napisa..Tuzno je sve ovo Za sve beskrupulozne novinske natpise, za sve one koji daju sebi za pravo da pisu svasta a pogotovo o Jeleninoj majci..za sve koji su napravili rijaliti od ubistva ove zene..ako imaju obraza barem malo Mnogo je ljudi, al' nikad nije teze bilo naci coveka, u moru bezlicnih,likova gresnih koje izjeda zloba neka. Mnogo je ljudi, ali covek danas je sigurno najteze biti Iskren i posten bez zla u sebi nikome unapred ne suditi. Ne sudite nikome jer Bog je taj koji nam prema delima sudi, a mi smo samo Bozije sluge mi smo samo gresni ljudi. Ugasio se jedan zivot mladi jedna majka bez čeda osta, i bez vasih teskih i grubih reci njoj je njenoga bola dosta. Ne dirajte njene rane bolne ne sipajte so da jos vise boli Jer na ovom svetu vise, od majke svoje dete voli. Kazete da vam je zao Jece, pa zasto onda pljujete tako, one koji su joj znacili mnogo i one koje je volela jako. Stavite zato prst na celo, jer i rec nekad kao mac seče, gde ce vam dusa ako i jedna nevina suza zbog vas poteče.

  • hamm

    23. jun 2016 | 19:29

    Odakle vama svima pravo da pricate o Jeleni, Zoranu i njihovim porodicama? Sta vi znate o njima i njihovim zivotima? Na osnovu clanaka u novinama ste kreirali vrlo verovatno povrsnu sliku . Jako je ruzno lupetati i naglabati. To je odraz primitivnih i zatucanih ljudi. Imate milion ubistava gde je dokazano ko je krivac, a ko dousnik, pa ako ste ljubitelj takvih prica komentarisite ono sto je dokazano.

  • M I

    22. jun 2016 | 22:11

    Meni se Zorica ne sviđa.Nije bila na majčinoj sahrani i čeka da pronađu ubicu.Umesto da da najveći doprinos istrazi,da sarađuje sa organima ona se pravi fina,kulturna osoba,vaspitana gospođa.Sve mi je to sumnjivo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA