PRESUDA ZBOG PRETNJI MINISTRU: Pretio Stefanoviću, dobio uslovnu od godinu dana

Okrivljeni je osuđen na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne počini novo krivično delo

  • 10

Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru, prenela je N1.

SPREČEN NAPAD NA MINISTRA POLICIJE: Stefanoviću pretili zoljom na kućnom pragu!

Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u Trećem osnovnom tužilaštvu za N1, zaključen sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je Treći sud doneo presudu.

Okrivljeni je osuđen na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne počini novo krivično delo.

Presuda je odmah postala pravosnažna, jer su se sve stranke odrekle prava žalbe. Istragom je utvrđeno da Miloš M. nema krivični dosije i da ranije nije hapšen, javlja N1.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legija

    22. jun 2016 | 19:19

    Kad pre? Onaj sto zgazio coveka na mostu pre 2 godine jos nije osudjen a ovaj za 2 dana...

  • Car Murat

    22. jun 2016 | 20:04

    Kad pre? Pa kod nas se sudi po 20 godina, ali ovo je "prioritet".

  • Analitičar

    22. jun 2016 | 20:19

    Ako je za pretnje ministru toliko,koliko je za obične građane.Branio sam se od poremećenog reketaša,ispsovao ga,i usrano tužilaštvo mi pokrenulo prediztražni poostiupak i nudilo mi nagodbu,da platim i njemu i državi u humanitarne svrhe.Izvesna gospođa,oličenje poštenja ,u ulozi iztražnog sudije me svojim zaključkom oslobodila,hvala joj,nije se priklonila mafiji.A sad ću tužiti tu banndu,jer nema rešenja ko obustavi postupka,a zbog te istrage nigde ne mogu konkurisati za posao.Hvala poštenoj gospođi na uviđavnosti i nesavisnosti.njenu karijeru kontrolišu zakulisni igrači koje će uskoro raskrinkati.pošten čovek nema perspektive ažl promenoiće se i to i to vrlo brzo.premijer je uuporan,ali podrške nema kod sarradnikami narod,moramo da ga podržlmo..Gde to ima u svetu da mu preti jedan tajkun-klošar iz slobine garniture.Ukonkretnom slučaju braniću ga životom,al psovaćuga zbog drugih stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA