≫ 

SPREČEN NAPAD NA MINISTRA POLICIJE: Stefanoviću pretili zoljom na kućnom pragu!

Uhapšen je Miloš M. (33) iz Beograda zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje pretio da će zoljom ubiti ministra Stefanovića

  • 42

Potredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović najoštrije je osudila pretnje smrću i pokušaj napada na ministra policije Nebojšu Stefanovića, o čemu su danas izvestili beogradski mediji.

STEFANOVIĆ: Istrage o rušenju u Savamali i o pretnjama Kesiću biće vođene profesionalno

Ona, kako navodi, očekuje da nadležni istražni i pravosudni organi u najkraćem roku potpuno rasvetle ovaj napad i da o tome hitno obaveste javnost Srbije.

- Vrlo sam zabrinuta jer se ovaj napad na ministra Stefanovića dogodio baš na njegovom kućnom pragu i neposredno pred obeležavanje Dana policije kada Srbija može da slavi uspešne rezultate u borbi protiv kriminala. Podsećam i da su pretnje ubistvom ''zoljom'' kakvu je doživeo ministar Stefanović od strane M.M. (33) iz Beograda nešto što smo već imali prilike da vidimo u našoj bliskoj prošlosti - navodi se u izjavi ministarke Mihajlović dostavljenoj medijima.

Vučić čestitao DAN POLICIJE ministru Stefanoviću i pripadnicima MUP

Ministarska Mihajlović je ocenila da napad na ministra Stefanovića pokazuje paniku i strah kod onih koji misle da je u Srbiji ponovo moguće nekažnjeno se baviti kriminalom.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Pretnje smrću ministru Stefanoviću su i dokaz dugotrajne, beskompromisne i uspešne borbe prvog čoveka MUP protiv organizovanog kriminala i narko bandi! Zato ovaj napad i ne može biti ništa drugo do pokušaj kriminalnih grupa da destabilizuju Srbiju. Ali, neka kriminalci i narko dileri znaju: ovo vam neće proći! - poručila je.

Beogradski mediji izvestili su danas, pozivajući se na svoja saznanja, da je uhašen Miloš M. (33) iz Beograda zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje pretio da će zoljom ubiti ministra Stefanovića.

STEFANOVIĆ: Policija će da istraži ko je rušio objekte u Savamali!

U dokumentu o ovom incidentu, koji se, kako se navodi, još čuva u najstrožoj tajnosti, navodi se da je Miloš M. nešto posle ponoći došao do same kapije ministrove kuće u Beogradu u kojoj Stefanović živi s porodicom.

Samo zahvaljujući prisebnosti službenog obezbeđenja ministra Miloš M. nije uspeo da preskoči ogradu na koju se popeo.

Beograđanin, čiju eventualnu povezanost s nekom kriminalnom grupom policija još proverava, zapretio je da je spremio oružje i da ministar može da bira da li će da strada "od pištolja ili zolje", preneli su mediji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legija

    21. jun 2016 | 14:38

    A njega mozete da odma da uhvatite i najostrije osudjujete zbog pretnje. Taj da je hteo nesto uradio bi ne bi vam pretio.

  • Zex

    21. jun 2016 | 15:44

    Sto ne kazu zasto je stvarno pretio,a pretio je zato sto ima platu 25000 dinara i covek vise ne moze da prezivi. To je prava istina,provereno.

  • Srpskibek

    21. jun 2016 | 16:40

    Hahaha..smesni ste ko bioskop bre...da preskoci kapiju pa da onda puca zoljom!???....a sta!!?? Zolja nema veci domet od 5.6 metara!?...ne plasite ovaj siroti narod glupostima.ko jos njega uopste shvata za ozbiljno!??...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA