DONALD TRAMP: Hilari je prvoklasan lažov!

Tramp je tako reagovao na kritiku Hilari Klinton koja je rekla da bi njegova pobeda bila katastrofa za američku ekonomiju

  • 13

Donald Tramp, najizvesniji kandidat Republikanske partije za predsednika SAD oštro je kritikovao svoju rivalku iz redova demokrata Hilari Klinton, rekavši da je "prvoklasan lažov" te da nije u stanju da bude predsednik.

KLADIONICE NE GREŠE: Evo ko je sledeći predsednik SAD - Hilari Klinton ili Tramp

- Hilari Klinton je možda najkorumpiranija osoba koja se ikad kandidovala za predsednika - rekao je on u govoru u "Tramp SoHo", svom hotelu sa pet zvezdica na Menhetnu u Njujorku.

Ona je lažov koji je "usavršila politiku ličnog profita i krađe" i kojoj nedostaje sposobnost procene da bi mogla da bude prva žena vrhovni komandant u SAD, dodao je on.

Tramp je tako reagovao na kritiku Hilari Klinton koja je rekla da bi njegova pobeda bila katastrofa za američku ekonomiju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Upozorila je da se svi ekonomisti, bilo da su desno, levo orijentisani ili su pripadnici centra, slažu u tome da bi Tramp vratio SAD u recesiju.

Ona je, takođe, ponovila da je Tramp po temperamentu nepodoban da vodi zemlju.

Tramp je, s druge strane, rekao da je ulog veliki opisujući sebe kao inovativnog mislioca koji će zaštititi američke radnike od sistema koji su uspostavili karijerni političari poput Klintonove.

- Njena "sramna" spoljna politika koštala je Ameriku hiljade života i triliona i triliona dolara - rekao je Tramp aludirajući na podršku Klintonove invaziji SAD na Avganistan i Irak.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šatobrjan.

    23. jun 2016 | 09:17

    TRAMP JE U PRAVU I BOLJE JE ZA AMERIKU, A I ZA ČITAV SVET DA ON POBEDI.

  • °Glas razuma°

    23. jun 2016 | 09:17

    Vestica

  • Nikolas

    23. jun 2016 | 09:42

    HILARI CE BITI PRVA PREDSEDNICA AMERIKE JEL SAMO GOSPODJA KLINTON PO ZELJI PENTAGONA,NATOa I BILDENBERGA MOZE DA ODRZAVA NAPETOST U ODNOSIMA SA RUSIJOM I KINOM-STRAH CE DA PRODAJE ORUZJE I DONOSICE PROFIT!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA