UMESTO DA IH LJUBE NA SVADBI, SAHRANJUJU IH UZ JECAJE: Poslednji ispraćaj trudnice (18) i mladića (24) koji ju je ubio! (FOTO)

Danas su na večni počinak članovi porodice, prijatelji i komšije ispratili Sabinu koja je važila za dobru i pametnu devojku u malom banatskom mestu nadomak Zrenjanina

  • 5

Tragedija koja je potresla Srbiju i meštane Banatskog Dvora kada je Sabinu Vidu (18) na smrt nožem izbo njen bivši dečko Milan Cimeša(24) sa kojim je nesretna devojka čekala i dete, i dalje je priča u koju meštani Sabininog rodnog mesta ne mogu da poveruju.

KRVAVI DETALJI TRAGEDIJE KAKVA SE NE PAMTI U BANATSKOM DVORU: Žučno se posvađali, a zatim ju je zaklao! (FOTO)

Danas su na večni počinak članovi porodice, prijatelji i komšije ispratili Sabinu koja je važila za dobru i pametnu devojku u malom banatskom mestu nadomak Zrenjanina.

Sa suzama u očima, Katarina Sredić (19), Sabinina drugarica i komšinica poslednji put ispratila je svoju drugaricu sa kojom je odrasla.

Zajedno smo rasle, družille se, putovale u školu, jedna drugoj poveravale tajne, ne mogu da verujem da je nema.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Milana sam poznavala, nisu dugo bilo zajedno, svega 4 meseca, onda je Sabina zatrudenela, pričala mi je da planira da se uda i da je venčanje bilo u planu u septembru. Milana je upoznala preko Fejsbuka, nije ga dobro ni poznavala. Jedino znam da su se nešto sporečkali i da ona više nije želela da bude sa njim.

Katarina objašnjava da je Milan gajio snažna osećanja prema Sabini.

- Mislim da nije mogao da prihvati činjenicu da Sabina ne želi da se pomiri sa njim. Sada to više nije ni bitno. Nje više nema.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sabini školski drugari iz osnovne i srednje škole nemo su stajali ispred njene kuće, a razredni starešina iz zrenjaninske srednje škole „Uroš Predić“ rekao je za naš portal da je u šoku.

- Izvinite, nemam šta da kažem, srušiću se ovde jer nemam snage.

Njene školske drugarice su jecajući prozborile da niko nije ni slutio da se ovako nešto može dogoditi.

- Bila je mlada, puna života, život je bio pred njom, priča nam baka Ljubica Maljković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Uvek mi se dete lepo javljalo, sad je završila školu, živela je sa majkom, očuhom i sa dva mala brata. Tuga velika.

Sa puno cveća u tišini i tuzi, Sabinu Vidu su poslednji put ispratili svi njeni najmliji. Mladi život prerano je ugašen, komentarišu meštani. Nikada se ovako nešto nije dogodilo u našem selu, u tuzi su svi stanovnici Belog Dvora.

Na groblju u Mihajlovu, u prisustvu članova porodice i rodbine, ispraćen je Milan Cimeša(24), mladić koji je nakon ubistva devojke presudio i sebi tako što se bacio pod automobil.

- On je poslednja osoba za koju bih rekla da je sposoban ovako nešto da uradi, rekla nam je meštanka iz Mihajlova.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Milana su ispratile i kolege iz bivše firme AD „Radijatori“ iz Zrenjanina:

- Radio je nekoliko godina sa nama, došao sam da ga ispratim bio mi je dobar kolega, nemam reči. Uvek je bio miran i povučen, šta se dogodilo u njegovoj glavi, samo Bog zna, kaže nam kolega iz firme.

- Otac mu je spremao svadbu, a vidite ovo, nemam šta da kažem - u tuzi je rekao Milanov kolega.

Sahrana Milana Cimeše (24) obavljena je na Mihajlovačkom groblju u 12 sati.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    24. jun 2016 | 15:46

    Туга.Угашена два млада живота.

  • Vla

    24. jun 2016 | 16:25

    Tri zivota ako je trudna bila

  • Veverica

    24. jun 2016 | 19:36

    Ona je imala dovoljno dostojanstva da ga ostavi zbog šamara. Na žalost verovatno nije smela da ga prijavi, ili nije htela... Još jedna užasna lekcija, nije dovoljno nasilnika ostaviti, mora se prijaviti. Mora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA