≫ 

POŠTUJE VOLJU BRITANSKOG NARODA: Obama razgovarao sa Kameronom i Merkelovom

Obama i nemačka kancelarka su u razgovoru izrazili žaljenje zbog odluke britanskih glasača, ali istovremeno naglašavajući da poštuju volju britanskog naroda, saopšteno je iz Bele kuće

  • 2

Američki predsednik Barak Obama odvojeno je razgovarao sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel nakon britanskog referenduma, saopštila je Bela kuća.

SVE ZBOG BREGZITA: Džulijan Asanž bi uskoro mogao da bude slobodan?

Obama je u telefonskom razgovoru uverio Kamerona da specijalan odnos SAD i Britanije, kao i britansko članstvo u NATO ostaju glavni prioriteti američke politike, navodi se u saopštenju, preneo je Rojters.

Obama i nemačka kancelarka su u razgovoru izrazili žaljenje zbog odluke britanskih glasača, ali istovremeno naglašavajući da poštuju volju britanskog naroda, saopšteno je iz Bele kuće.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ti

    25. jun 2016 | 06:51

    evropa britaniji kao i drugima donela povecan broj bolesti ne zadovoljstvo je zagarantovan zdravstveni problem istrazite koliko bolesti povecano od ulazka u evropu shvaticete koliko nije ustvari nista dobro donijela kriza neimastina ubi kriminal cvjeta nema sta da ga boli terorizam ojaco duplo jel to evropaaa niko svoju zemlju ustvari nemoze sacuvat i da hoce krimicc i teror su tihi ne povezani da se ostvare u namjerama koliko silovanja koliko krade koliko ubitstavaaa ko je sprecio ko je zapazio a zrtve povecavaju broj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA