Vlasnik psa koji je napao dete hoće da ga uspava

Saša M. iz Aranđelovca očajan zbog toga što je njegova keruša Tea napala devojčicu iz komšiluka

  • 0

Saša M. (26) iz Aranđelovca, čiji je dogo argentino u utorak uveče teško povredio desetogodišnju devojčicu N. M., izjavio je na saslušanju pred istražnim sudijom u Kragujevcu da želi da uspava svog psa.

Vlasnik psa je očajan zbog toga što je njegova keruša Tea napala devojčicu, koju inače poznaje iz komšiluka. Sudija mu je odredio pritvor do mesec dana zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti.

- Zasigurno je da nije bilo umišljaja. U daljoj istrazi biće utvrđeno da li je pas čuvan u adekvatnim uslovima i da li je boks napravljen po propisima. Saslušaćemo svedoke, devojčicu kada se oporavi i njene roditelje. Što se tiče uspavljivanja psa, za to postoji zakonska procedura - izjavio je istražni sudija Dragan Đorđević, koji vodi ovaj slučaj.

Desetogodišnja devojčica, koja je sa teškim i kompleksnim povredama glave i šake hitno prebačena u Dečju kliniku u Tiršovoj, nije životno ugrožena. Lekari se bore da joj spasu vid na levom oku, a u dugotrajno lečenje uključeni su i maksilofacijalni hirurzi.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA