Ušao je u avion bez karte i pasoša, ali je sa sobom poneo nešto čime je hteo da IZAZOVE HAVARIJU!

Muškarac je ušao u deo aerodroma gde je pristup dozvoljen samo letačkom osoblju i zatim se ukrcao na autobus koji vozi od terminala do aviona

  • 2

Na najvećem aerodromu u Sijera Leoneu je jedan muškarac pokušao da zapali avion francuskog avioprevoznika "Er Frans", u koji je uspeo da uđe iako nije imao ni pasoš ni bording kartu, javili su danas lokalni mediji.

AVION PRINUDNO SLETEO, PA SE ZAPALIO: Plamen gutao letelicu u kojoj je bila 241 osoba! (VIDEO)

Uprava aerodroma Lungi u Fritaunu je obećala da će povećati stepen bezbednosti, nakon što je Ibrahim Kanu 24. juna uspeo da uđe u avion noseći benzin, šibice i upaljač, prenela je agencija AFP.

Tužilaštvo navodi da je Kanu uspeo da uđe u deo aerodroma gde je pristup dozvoljen samo letačkom osoblju i zatim se ukrcao na autobus koji vozi od terminala do aviona, "erbasa A330-200", koji je kasnije trebalo da poleti za Pariz.

Sud je odbio zahtev Kanuovog advokata da mu se odobri kaucija, uz objašnjenje da postoji opasnost da on pobegne, ako i da je on optužen za "veoma teško krivično delo".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alien resurrection doctor

    28. jun 2016 | 17:45

    Trebao je da zapali taj chemtrails .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA