≫ 

SINIŠA ZLATIĆ JE VIDEO BIVŠU SUPRUGU DIJANU KAKO SEDI U KAFIĆU I UBIO NJU I JOŠ ČETVORO: Detalji stravičnog zločina u Žitištu

 ≫ 

Siniša Zlatić uhapšen je tri minuta nakon pucnjave, nije ranije osuđivan, a devedesetih godina izbegao je iz Hrvatske

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kami
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Anica Stanic

    02. jul 2016 | 14:15

    Ja sam skoro 10 godina bila zrtva nasilnika kojem su zbog boljih finansijskih uslova pripala deca i svaki ALI SVAKI dan se budim sa bolovima u kicmi av moja su deca i dalje kod njega

  • zalost

    02. jul 2016 | 14:01

    Majka sa Novim deckom, ovo je otislo predaleko za sve sto se desava krive su Drustvene mreze,chat itd, na kojima dodajemo OSOBE za prijatelje koje niti znamo niti smo ih ikada videli,posle poruka po poruka i covek se zaljubim u osobu preko poruka posle i pozeli i da se vidi sa tom osobom, koja joj obecava brda i doline, mozak to prihvati i pocinju problemi u Porodici, inat dopisivanja itd. U Diskotekama izlaze ozenjeni ljudi i udate zene, danas je tesko prepoznati devojku od udate zene, Jel udate zene se nose i ponasaju isto kao devojke ne razmisljajuci da kod kuce imaju Porodicu , ozenjeni muskarci isto tako se ponasaju, u moje vreme znalo se gde izlaze ozenjeni a gde izlazi omladina, ozenjeni su izlazili Po Kafanama a omladina Po Kaficima i Diskotekama. Sve je bilo na svoje mesto tih 90 god. Danas mozete da vidite na ulicama Coveka od 55 Godina i Devojku od 20 Godina Kako se drze za ruke i oni momak i devojka!!! Dali tu ima ljubavi?? Koliki je razmak u Godinama? Ko je on?? Ima dobar Auto, ima pun dzep para, dali je to ljubav ili interes?? Dosli su zadnji dani,, Majka trazi novog decka, Tata trazi novu devojku a Deca ispastaju zbog ponasanja roditelja, Ne krivim ja samo nju i on je nesto cim ga je ona ostavila, za svaku svadju su potrebne bar dve osobe, Nasa deca gledaju nase ponasanje pa i oni kada odrastu ponasaju se Kao mi ili jos Gore, imao sam i ja slicnih problema ozenio sam se mlad poceo sam da jurim devojke , moja zena se bila prepustila Chatu i dopisivala se sa raznoraznim tipovima trosila novac ogroman na poruke pozove, Ali tu sam i ja bio kriv za takvo njeno ponasanje jel i ja sam je zapostavljao i ostavljao samu i izlazio do kasno u Noc sa drugarima jurio devojke Itd a Kod kuce sam imao malu decu, nisu oni bili zeljni niceg i ja dobro zaradjujem a i Zena, i mi muskarci mnogo gresimo, Sve je to mladost ludost i treba se oprastati i Covek zeni i Zena coveku, Mora postojati razumevanje izmedju Muza i Zene za Sve postoji resenje i uzajamni razgovor i docices do resenja problema, praviti nekog ljubomornim ili terati inat ne vodi prema resavanju problema moze samo doneti jos vise problema u kojima nevini ispastaju i koji nisu ni za Sta krivi a moraju se nositi sa tim posledicama citav zivot, svima nama je kratak Fitilj, pre nego sto nesto pomislimo uraditi treba izbrojati do 1.2.3. i razmisliti ko ce najvise ispastati ako budemo ucinili nesto lose...Saucesce Porodicama Pogunulih

  • Boki

    02. jul 2016 | 12:28

    Brzo nasla novog decka. Zasto ga je provocirala ako je znala da je psihopata a jos i naoruzan. Zao mi je svih poginulih i povredjenih ali i malo dete zna kako se treba ophoditi sa psihopatama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA