≫ 

JOVANA MI JE UMRLA NA RUKAMA, TAJ METAK JE TREBALO JA DA PRIMIM: Ispovest Gorana Vrućinića, svedoka MASAKRA U ŽITIŠTU!

Vrućinić se zatekao iza njene drugarice Jovane, kojoj je metak prošao kroz slabine, a potom ranio jednog od gostiju

  • 5

Dvadesetogodišnja Jovana Popović, studentkinja prve godine Pravnog fakulteta u Novom Sadu umrla je na rukama Gorana Vrućinića (35) jednog od očevidaca krvavog pira Siniše Zlatića, koji se sinoć dogodio u Žitištu.

ŽRTVE MASAKRA U ŽITIŠTU: Dva mladića sa ozbiljnim povredama kičme, jedna devojka u teškom stanju

Goran Vrućinić je bio u kafiću u kom je Siniša ubio petoro, a ranio 22 ljudi, na samo pet metara od Zlatićeve bivše supruge, koju je on na ovo mesto i došao da ubije.

Vrućinić se zatekao iza njene drugarice Jovane, kojoj je metak prošao kroz slabine, a potom ranio jednog od gostiju, koji će, najverovatnije, ostati nepokretan.

- Ona mi je doslovno spasila život, voleo bih da sam taj metak primio umesto nje. Držao sam je u naručju, nisam smeo da je pomeram, da je dodatno ne povredim, pa sam joj samo izvukao jezik, da se ne uguši. Kada je došla Hitna pomoć, ostao sam sve vreme s njom, nadajući se da će uspeti da je reanimiraju, ali to se, nažalost nije dogodilo - priča Vrućinić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovaj mladić kaže da je i dalje u šoku i da je sve što se dogodilo za njega sada slika bez tona.

- Nikada nisam osetio ovakvu tugu u životu. Pamtiću je dok sam živ. Planiram da odem kod njene porodice da im izjavim saučešće, ići ću joj i na sahranu - kazao je Goran.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako je ispričao za "Telegraf", Zlatića je znao iz vojske, koju su zajedno služili u Vršcu.

- Nisam mogao ni da pretpostavim da je u stanju da uradi ovako nešto. Bio je povučen, ali se svima javljao u prolazu. Nije mogao da preboli rastanak od supruge, ali sam u šoku da je mogao ovako nešto da uradi - tvrdi Vrućinić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuti

    2. jul 2016 | 16:55

    To normalan covek nebi nikada uradio-BUDALA

  • Robert

    2. jul 2016 | 16:49

    Otkud mu oruzije a sto ljubomora napravi...

  • Dale

    3. jul 2016 | 14:59

    Nije verovao da ju je maltretirao i nije hteo da je primi u utociste od nekog ko mu je zloostavljao kcer?! Pa ovo je najgori otac godine! Sta se sad javljas slino jedna!? Gledao si ga ko rodjeno dete?! I ti i on ste isti, zato je razlog zasto nisi reagovao na vreme i zato je razlog zasto je pobegla od kuce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA