NIJE MU BILA LEPA DOK JE BIO S NJOM, NEGO KAD JU JE IZGUBIO: Rođaci ubijene DIJANE govore kako ju je Siniša maltretirao (FOTO)

Svekar Dijanine sestre Ankice, i njen ujak Draško kažu da je nesrećnoj ženi od nervoze šećer znao da skoči na 30, te da je insulin morala da prima čak četiri puta dnevno

  • 43

Rođaci ubijene Dijane Savanović (30) iz Žitišta, koja se sahranjuje danas na lokalnom groblju, okupili su se u porodičnom domu kako bi izrazili saučešće.

NAJTUŽNIJA SLIKA U ŽITIŠTU: Okačene umrlice mladih ljudi pobijenih u masakru (FOTO)

Oni otkrivaju tajne iz bračnog života ubice Siniša Zlatića i njegove bivše supruge.

"PUCAO MI JE U GLAVU, J**AĆU MU MATER": Najdramatičniji momenat snimljen TRI MINUTA posle MASAKRA U ŽITIŠTU (VIDEO)

Ujak Draško kaže da je Zlatić znao da je maltretira psihički, što je Dijani značajno ugrozilo zdravlje.

ČUJU SE JAUCI I SIRENE, IZNOSE RANJENE I MRTVE: Snimak koji je nastao 3 MINUTA posle MASAKRA U ŽITIŠTU (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Njoj je od nervoze šećer znao da skoči na 30. Insulin je morala da prima čak četiri puta dnevno, čak smo je iz kome spasavali od šećera. Njega za to nikad nije bilo briga. Čuvale su je sestra i majka, ja, svi smo je čuvali, i evo kako smo je sačuvali. Nije mu bila lepa dok je bio sa njom, nego kad je izgubio. Ona je bila najlepša devojčica u selu, mirna, nigde nije ni išla, brinula je o detetu - ispričao je on.

Draško je otkrio i to da je njihov sin Nemanja (9) sa zebnjmom odlazio kod oca.

TETO MOJA, JA NE MOGU DA IDEM NA MAMINU SAHRANU: Dijanin sin je skroz SLOMLJEN, u suzama govori tetka Ankica

- Mali je stalno govorio da ne voli tatu, i kad god je išao kući kod oca, slao je mami poruke, a kad bi se vratio molio je da spava sa njom. Pričala je da joj se ne ide tu noć nigde, drugarica je molila da idu na piće, i evo kako se završilo - kaže njen ujak kroz suze.

Svekar Dijanine sestre Ankice, Duško Batić, ispričao je za Telegraf da se ona žalila njegovoj snaji na Sinišu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nije se žalila da ju je fizicku maltretirao, ali psihički... Svi su mislili da će ga proći sve to. Nije mi bilo jasno zašto je bio ljubomoran. Osim što je lepa. Prava lepitica. Inače, nikad lošu reč o njoj nismo čuli. Niko nije ni imao razloga za to. Uvek je bila prijatna. Nasmejana. U priče da je bila sa drugim ne verujem. Bila je brižna majka, svoje dete nikad nije zapostavljala - kaze on i dodaje da je Sinisa bio ćutljiv i čudan.

- Znao je i da se ne javi - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    3. jul 2016 | 15:29

    Pa sta ako je bila do dva u kafani?Zbog toga je trebao da je ubije???Pa sta ako je nasla drugoga???Sta je trebala da bude sama i da trpi psihopatu koji je maltretira???!!! Ko sve pise ovo komentare pa to je strasno!!!Na zalost to je Srbija!!!Eto opravdanja za svirepa ubistva!!!Jos ce ovaj mamlaz da ispadne zrtva!!!

  • Nana

    3. jul 2016 | 15:45

    Žena je bila u procesu razvoda godinu dana od čoveka koji ju je maltretirao, pa normalno je da sebi traži partnera za budućnost. A dete je sa njom živelo kod njenih roditelja i spavalo je, šta nije jasno?

  • Goca

    3. jul 2016 | 16:34

    Tipican srpski zaostali mentalitet, kojim omalovazavaju zene, opravdavaju nasilje nad zenama, probudite se zaostale muskarcine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA