≫ 

LELEK I KUKNJAVA U ŽITIŠTU: Ispraćaj Stevana J. na kojeg je Siniša bio ljubomoran, pa počinio MASAKR! (FOTO)

 ≫ 

Prema rečima meštana, ljubomorni Zlatić nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova bivša supruga bila u vezi sa Jojićem otkada su se razveli

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika IQ 89
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dadalex

    04. jul 2016 | 21:33

    Kad procitam neke od ovih komentara, povraca mi se od kolicine ljudskog primitivizma i zlobe!!! Pitam se jesu li ti ljudi svesni velicine svog greha pred istim tim Bogom u kog se kunu?!! Lazni moralisti! Zar Vi nemate majke, sestre, cerke SRAM vas bilo sve do jednog!!! Upravo, Vi, lazni moralisti, koji krivite ovo nesretnu zenu, ste direktni saucesnici u nastanku ovakih monstruma u nasem komsiluku!!! Svojim ponasanjem, stavovima, predrasudama, pravom da presudjujete, etiketirate zene kao "kurve", svakodnevno upirete prstom u druge ljude i podrzavate "cuti i trpi, teror, sama si birala" jer zaboga, gresnica si.... upravo Vi svi do jednog bez izuzetka, svakodnevno uticete na proces kreiranja ovakvih umobolnih umova!!! Upravo takvi primitivci kao Vi, ste jedan od glavnih okidaca za nastanak ovakvih tragedija!!! Zali Boze sto velicine svog greha niste ni svesni, SRAM VAS BILO!

  • IQ 89

    04. jul 2016 | 19:15

    Moram nesto da kazem I nemojte me pogresno razumeti.Na ovom drugom kontinentu ,gde ja zivim, kada dodje do masovnog ubistva, ubica uvek nekako bude ubijen u okrsaju sa policijom(subject neutralised je zvanicna izjava);tako da se sudski stavlja tacka na slucaj.

  • Anci

    04. jul 2016 | 18:48

    Niko ne opravdava ludaka sto je pobijo te ljude, ali ako odlazite od nekog i ostavljate nekog i znate da tog nekog to boli onda nemojte nanositi toj osobi jos vecu bol i paradirati sa novim momkom ,devojkom jer su rane jos sveze. Imajte toliko obzira iznad svog zadovoljstva. Ona je nasla momka za jako kratko vreme po meni. Pa nije to obicna veza, flert nego brak u kome ima dete. Niko ama baš niko se nije navikao na novonastalu sitaciju a ona selom paradira novog momka. Naravno da ne treba da se zamonasi, naravno da treba da nastavi dalje sa zivotom, ali tajming se bio presudan u omom slucaju kopanje po tudjem bolu, rakija učiniše svoje. Da ga je prosetala za 2 godine od razvoda kad je hladna glava svima, ovo se ne bi desilo. Vodite racuna o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA