DIJANA TRAŽILA SAGLASNOST OD UBICE nekoliko dana pre masakra da odvede njihovog sina Nemanju u inostranstvo

Meštani tvrde da je Dijana htela sa sinom da ode kod Stevana u Švedsku

  • 95

Dijana Savanović, prva žrtva Siniše Zlatića, navodno je nekoliko dana pre stradanja tražila od svog bivšeg muža saglasnost da može da odvede sina Nemanju (9) u inostranstvo, rekao je za Telegraf jedan meštanin Žitišta.

- Stevan je trebalo da ide u Švedsku danas, baš kad je sahranjen. Čuli smo da je Dijana htela da ide kod njega sa sinom, da se spase od onog monstruma i tražila je saglasnost jer dete nije mogla drugačije da prevede preko granice i evo kako se sve završilo - rekao je meštanin Žitišta koji je poznavao i Dijanu i Stevana.

"MOJA MAMA JE OTIŠLA NA NEBO, NEMA JE VIŠE": Dijanin sin tražio da mu OTAC DOVEDE MAJKU!

O NEMANJI ĆE SE BRINUTI BAKA I DEKA: Tragična sudbina sina ubijene DIJANE

Inače, meštani tvrde da je u Stevanu Dijana nalazila spas i da je samo htela da sebi i detetu obezbedi bolju budućnost, međutim, izgleda da je to bio okidač Siniši Zlatiću, koji je počinio ovaj strašan zločin u Žitištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitzy

    4. jul 2016 | 21:27

    kako da ne .sad bi neko dao dete coveku kojeg doticna zna kratko vreme i to u inostranstvo .vruca je to igra bila i nazalost se po zlu zavrsila .no zalim one nevine ljude sto na pravdi boga izginuse .

  • Pop

    4. jul 2016 | 22:11

    Moje dete nikad ne bih dozvolio da odgaja neki drugi covek!Ko zna sta je sve tu u pozadini bilo al u svakom slucaju nazalost napravio je najgore!

  • Racki

    4. jul 2016 | 22:15

    Htela da zapali preko sa detetom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA