NIKOME NISAM PRETIO, NITI ŽELIM DA SE SVETIM: Otac nastradale Jovane (20) otkriva pravu istinu (VIDEO)

- To što je Zlatić uradio nema veze sa njegovom familijom, oni nisu krivi, samo je on kriv. Ne želim da se pored svog bola bavim lažima i neistinama - rekao je Petar Popović, otac ubijene dvadesetogodišnje Jovane

  • 8

Tragedija koja je zadesila Žitište kada je Siniša Zlatić (38) izvršio petostruko ubistvo i ranio dvadeset osoba, ostavila je dubok pečat na celokupno javno mnjenje u Srbiji.

"KADA SAHRANIMO JOVANU, SVE ĆEMO VAS POBITI": Porodica najmlađe žrtve preti KRVNOM OSVETOM Zlatićima!

U današnjim naslovnim stranama mnogih listova, udarna vest bila je da otac preminule Jovane Popović (20) iz Banatskog Karađorđeva preti krvnom osvetom ubici Zlatiću, te i da poručuje da će se osvetiti njegovoj porodici.

UMESTO GORANA, SMRTONOSNI METAK U ŽITIŠTU PRIMILA JE JOVANA: Dao bih svoj život za njen! (FOTO)

Telegraf je danas kontaktirao prijatelje i porodicu Popović koja je ostala zaprepašćena izjavama koje su osvanule u današnjim medijima:

- To je čista laž, nikada tako nešto nisam izgovorio. Fotografije koje gledam u brojnim novinama koje su iz privatne arhive moje ćerke i koje se koriste u ovakve svrhe, izazivaju još veći bol u meni - rekao je Petar Popović, Jovanin otac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Popović tvrdi da nikada nije ni slične reči izgovorio - da će se osvetiti familiji Zlatić ili kako su brojni mediji pisali da će uslediti krvna osveta.

- To što je Zlatić uradio nema veze sa njegovom familijom, oni nisu krivi, samo je on kriv. Ne želim da se pored svog bola bavim lažima i neistinama koje viđam i slušam u medijima o sebi i svojoj porodici - rekao je Petar Popović.

O časnoj i poštenoj porodici koja nikada ni jednoga trenutka ružnu reč nije javno izgovorila, potvrdio je i Dušan Šijan, načelnik Srednjebanatskog okruga koji je zamolio novinare da poštuju pravila novinarskog izveštavanja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Porodica Popović je ugledna i časna familija, na ovaj način kalja se ugled i čast, istakao je u današnjem razgovoru sa novinarkom Telegrafa.

- Molim vas, ostavite ih na miru - rekao je on.

Porodica Popović pozvala je danas i loklanu televizijsku stanicu "Santos“ kako bi demantovali natpise koji su duboko uzmemirili porodicu koja je u žalosti za preminulom ćerkom i sestrom Jovanom Popović.

Pogledajte video:

(D.Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    5. jul 2016 | 05:11

    Ja ga potpuno razume i da je pretio,to je sasvim normalno!Ne smem da zamislim kako mu je,imam čerkicu od 9 godina i ja bi svakome napravimo Kolumbijsku kragnu za osvetu.Nema tu suda,svi sredstvima bi si pomagao,samo da se ga dočepam.Pare rade Sve!Đubre jedno.

  • ATIMUS

    5. jul 2016 | 07:06

    Jadno dete .....bol i tuga

  • Gadafi

    5. jul 2016 | 05:38

    Pa ko jos veruje , (dez) informeru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA